Tokat Gibi...

|
Galatasaray iyi gidiyor nitekim bu iyi gidişten herkes memnun değil.Galatasaray düşmanı olarak tabir edebileceğimiz dangalak insanlar 'nasıl zarar veriririm' derdindeler..

Neyse konuya gelelim bugün Hurriyet gazetesinde İlhan Söyler isimli dangalağın 'Elano parayla coşar parasız susar' başlıklı özel haber(!)ine göre Elano'nun maaşı geciktiği zaman bilerek oynamadığı yazılmış.Üstelik bunları söyleyen Shakhtar Donetsk kulübünün genel müdürüymüş..
Sözde 'haber' burada

Bu adamlar ne yapıyor?

Biz yazalım nasılsa Shakhtar duymaz,görmez,bilmez diyip sallıyor kafasına göre.

Peki ya sonra evet sonra Shakhtar kulübü resmi web sitesinden güzel bir açıklama yerleştiriyor Hurriyet isimli tuvalet kağıdına..Evet tuvalet kağıdı diyorum ne kadar geçmişi olursa olsun böyle haberlere böyle adamlara izin verildiği sürece bu gazete benim için tuvalet kağıdından öte birşey değildir.

Shakhtar kulübünün açıklaması;

Some of the Turkish mass-media, www.milliyet.com.tr in particular, published materials, where FC Shakhtar CEO Sergiy Palkin had commented on Elano as a difficult player to cooperate with, giving negative appraisals for FC Galatasaray management. FC Shakhtar denies this information as being false.


- I am surprised at such information, Sergiy Palkin said to FC Shakhtar Press Office. We always appreciated Elano’s high professional skills. He left Donetsk honourably, on mutual agreement. I do not understand where the Turkish reporters could find such negative information. And the stranger thing is that it had been put down to my words. I think the Turkish media must publish their official denial. Otherwise, all Turkish supporters and football publicity will be misled.

FC Shakhtar
Press Office


Biraz çevirmeye çalışalım;

Sergiy Palkin Shakhtar basın ofisine konuştu : ''Bu habere çok şaşırdım''
Biz her zaman Elano'nun değerli profesyonel özellikleri ile övünmüşüzdür.Shakhtar'dan karşılıklı mutakabatla onurlu bir şekilde ayrılmıştır.Türk Gazetecilerin bu kötüleyici haberi nereden bulduklarına şaşırdım.Asıl tuhaf olan ise bunların benim ağzımdan çıkmış gibi gösterilmesidir.Bence bu medya grubu kamuoyuna kendi yalanlama yazısını sunmalıdır.Yoksa Türk taraftar ve futbol kamuoyu yanıltılmış olacaktır.

FC Shakhtar
Basın Ofisi
http://shakhtar.com/en/news/10705

Konuyla ilgili bir açıklamada bizden gelmiş.

Bu haber art niyetlidir, alışma döneminde olan bir oyuncuyu en baştan harcamak niyetindedir.
Sallama transfer haberleri yetmedi bu sefer söylenmeyen sözler,yapılmayan şeyler yazıldı.Bu yapılanlar arsızlıktır,çekememezliktir,insanları gerizekalı yerine koymaktır. Bunları yapanlarda dangalaktır,maymundur insan kılığına girmiş maymunlardır.

6 yorum / Yorum Gönder:

Gunners dedi ki...

Bundan sonra senin adın İlhan GötündenSöyler

Gala's dedi ki...

puhahahhahahhaaa :)

Groza ateş, bunaltı dram ! dedi ki...

küfür etmek istioyurm ama ip'den ceza verir şerefsiz ibneler..

halk dedi ki...

abi cırlasınlar daha iyi, pisliği gördükçe temizliğe olan güvenimiz artar, onlar da para kazansın semirsinler bakalım, mayıs ayında acısın çıkarırız bunların.

benjcev dedi ki...

bu kapaksal çalışma için teşekkürler. iç güveysi toparlak ercanın yazı yazabildiği bir gazeteden başka bir şey beklenemezdi zaten.

Adsız dedi ki...

NKFVAS

DEPO