Pembe Hayaller

|
Yapılan yıldız transferler, büyük projeler.. Bunlar kamuoyunun önünde olan gerçekler. Bu konuda çok başarılıyız. Özhan Canaydın döneminde olmayan transferler, yapılamayn projeler yapılıyor. Zaten bu konularda eskiyle kıyas yapmayacağız. Daha 3 yıl öncesinde pembe hayallerimiz vardı. Elbette bizde istiyorduk yıldız transferler, iyi stadyumlar.. Ama bunların dışında çok büyük bir istek vardı.. Taraftarız biz.. Gönlümüz çok ufak şeylerle alınabilir..

Mesela 3 sene önce Galatasaray TV rezil bir kanaldı. Şu an çok iyi olduğu söylenemez ama gerek bulunduğu platform, gerekse yapılan atılımlar kalitesini artırdı. Son olarak internetten yayın yapılacağını söylemiştik ve bu başladı. Çok kaliteli yayın yapılıyor. İzlemek isteyenler tıklasın.

Bir resmi sitemiz vardı.. Girerken virüs uyarısı alıyorduk. Haberler güncellenmiyordu. Çok önemli haberler 2-3 gün sonra duyuruluyordu. Bu da değişti yeni bir tasarım yeni bir ekip.. Transferleri ilk olarak ordan öğrenir olduk. En çok girilen kulüp sütesi oldu. Birçok hizmetler sunuldu. İnanılmaz üye sayısına ulaştı. Transfer günleri tekil ziyaretçi rekorları kırıldı..

Dergimiz zaten çok kaliteliydi. Tüm iletişim birimlerinin birleşmesi ile üstteki organlarla iletişim kopukluğu giderildi. Daha da kaliteli oldu.

Eski açık tribün vardı. Artan bilet fiyatlarından sonra ateşli genç kesim oraya gidebiliyordu. Çünkü bu kanı deli gençlerin çoğu öğrenciydi. Orası maçalrda karanlık oluyordu. Karanlıktan gelen ses rakibi ürkütüyordu. Ama ışıklandırılması gerekirdi. Alpaslan Abi uzun uğraşlar sonucunda ışıklandırmasını yaptırdı oranın. Orayı GSYİAD ışıklandırıyordu. ultrAslan'da orada koreografiler yaparak itibarını artırdı ve kendisi de oraya geçti. Daha sonra GSYİAD oranın üstünü kapattı. Rakip takım bölümünün de üstü kapatılacak. Bugüne yetişmemesinin tek sebebi zaman kısıtlığıydı. Polislerin oturduğu bölüm kapatılmamalıyı bize göre. Vurdukları her jop onlardan fitil fitil çıkarılmalıydı. Bu konuya daha sonra değineceğiz ayrıntılı olarak. Tam bir curva oldu orası. Bugün de ilk performansını sergileyecek.. Alpaslan Dikmen artık daha gür bir şekilde "Sarı" diyecek..

Peki yeni açık ne yapacaktı ? Şu yağmurlu günde onlar ıslanacakmıydı ? Hayır elbette olmayacaktı bu. Çünkü artık taraftarı düşünen bir yönetim vardı. Kapşonlu yağmurluk dağıtılacaktı. Hem renk birliği sağlanacak hem de taraftar mağdur olmayacaktı. Rakip taraftar ne olacaktı ? Onlara da şeffaf yağmurluk dağıtılacaktı. Gittiğimiz deplasmanlarda koltuğumuza tezek sürüp, üstümüze sidik torbası atanlara yine Galatasaray gelenekleri ve hoşgörü ile yaklaşılacaktı. Onların da tribün emekçisi olduğu, en önemlisi insan olduğu unutulmayacaktı. 17 hafat sonra ne göreceğimizi bilerek bunu yapıyorduk hemde..

Tüm bunlar çok basit ama taraftarın gönlünü alabilecek şeylerdi. Ve yönetim bunları yapıyordu. 3 sene önce pembe hayallerinin ilk sırasına koyulan "değerli olduğumuz hissettirilsin" maddesi gerçek oluyordu..

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO