Hoşçakalın; Mehmet Güven,Yaser Yıldız,Orkun Uşak

|
Kulübümüz, Manisaspor formasını giymekte olan milli kaleci Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.Yeni oyuncumuz Ufuk Ceylan'a hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı formala üstün başarılar diliyoruz.Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orkun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir.

Takım bu sene iyi transferler yaptı.Zaten iyi olan kadroyu dahada güçlendirdi.Yedeklerden kurulu takımın bile Lig'de ilk 3'e oynayabileceği bir kadro ortaya çıktı.Bunun yanında alınan oyuncuların yanında doğal olarak gönderilenlerde oldu.

Orkun Usak; Mondragon'un gidişinin ardından kaleci arayışlarında olan Galatasaray'a Korkmaz'ın Erciyesspor'dan öğrencisi olarak geldi.İlk sezon fena değildi.Daha sonra Aykut'la birlikte formayı taşıdılar.Orkun tuhaf hareketleriyle bazı taraftarların sempatisini kazandı.Ve ona Deli Orkun lakabı takıldı :) Taraftara kızdığıda oldu tribüne gelmedi Ben Deli değilim diyordu. Geçen sezon De Sanctis'in gelişiyle Orkun ve Aykut'a kulübe göründü. Bu sezon Leo Franco geldi onlar yine kulübedelerdi.Kulübede durmakta öyle kolay olmuyor koskoca Galatasaray'da! Orkun genç kaleci Ufuk'un transferiyle Manisaspor'a verildi.Orkun'a verdiği emek için teşekkür ederiz. Bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz..

Mehmet Güven; Galatasaray'ın altyapıdan yetiştirdiği genç oyuncu.Deli gibi ön libero aradığımız dönemlerde Aramaya gerek yok tarzında açıklamalarla A takımda kendine yer buldu Mehmet. Altyapı'da herkes onu Zidane gibi olarak tanımlardı.Ama kendisine verilen 83910 şansı değerlendiremedi ve bu sezon Manisaspor'a gönderildi.Yolun açık olsun Mehmet Güven..

Yaser Yıldız; Yaser geçen sezon başında takıma dahil oldu.Kimdir necidir Galatasaray'a geldikten sonra öğrendik.Geçen sezon attığı bir kaç gol dışında pek birşey yaptığı söylenemez.Geçen sezonun sonlarına doğru Hacettepe maçında yaptığı hatalar ve kaçırdığı goller onun zaten az olan kredisini tamamen bitirmişti.Ve Rijkaard'ın sağlam kadrosunda kendini yer edinemedi oda Orkun ve Mehmet gibi Manisaspor'a gönderildi.Yeni kulübünde başarılar..

1 yorum / Yorum Gönder:

İrfan dedi ki...

yaser ve Mehmetten kurtulduk ohh be

DEPO