Hep Bizimle Kal...

|

Harry Kewell Avustralya'daki Sydney Morning Herald dergisine röportaj vermiş.
Bizi ilgilendiren kısımlarını Çağrı ayıklamış sağolsun.

Röportajı Chao Grey'den gördüm. Teşekkürler.

-Sence Leeds taraftarları senin Galatasaray’a gidişinden dolayı sinirlenmekte haklı mı?

-(Olanlardan dolayı) Galatasaray kulübünü suçlayamazsınız. Ama açıkçası, ben Galatasaray’a gitmeye karar verdiğimde; hayal kırıklığına uğramış olan birkaç Leeds taraftarı vardı. Dünyanın hiçbir yerinde bir taraftarın ölmesini ya da kavgaya karışmasını bile duymak istemezsiniz. Bu, sadece bu oyuna utanç verir. Hikâyenin tamamını bilmiyorum, herhangi birisinin de bildiğini sanmıyorum. Galatasaray’a gelmemin sebebi bu iki kulübün arasını bulmaktı ki geçmişte ne olduğunu unutup hayatlarımıza devam edelim, ve herkesin deli gibi sevdiği bu muhteşem oyunu oynayalım. Bir saygı göstergesi olarak, 19 numarayı seçtim. Leeds için gerçek anlamda futbol oynamaya başladığımda 19 numarayı giymiştim, burada da aynı numarayı aldım ki herkes bu iki kulübü birleştirmeye çalıştığımı görsün.



-Hadi Türkiye’den bahsedelim. Galatasaray’a ani transferin bir çok kişiyi şaşırttı.


-Evet, sanırım herkesin ortak tepkisi buydu. Benim de. Menajerimle transferim hakkında ilk konuşmamda şöyle demiştim: “Ne? Hayır, hayır, hayır.” Ama onlar (Galatasaray ) çok olumlu yaklaştılar ve görüşmeyi sürdürdüler. Her şeyi doğru yaptılar.




-Galatasaray’ın stadı dünyadaki en korkunç stat. “Cehenneme hoş geldiniz” diyorlar. Nasıl bir yer?


-Bence spor dünyasındaki en heyecan verici stat. Liverpool’daki Kop’u şarkı söylerken gördüğünüzde doruk noktasını gördüğünüzü sanırsınız. Ama burası çok özel. Büyük ihtimalle onlar dünyanın gelmiş geçmiş en iyi taraftarları. Arkadaşlarım gelince, diyorum ki: “Maçı dert etme, taraftarları izle sadece.”


Hagi'den sonra hiçbir yabancı oyuncuya karşı hissetmediğimiz sevgiyi sana karşı hissediyoruz.
Bir çok Galatasaray'lı gibi...
Gitme! futbolu burada bırak.. Bizimkilere öğreteceğin çok şey var!

İstediği kadar uzatın sözleşmesini ağlarız lan!

P.S Haber Eğer doğruysa Allahım sana geliyorum...

3 yorum / Yorum Gönder:

mischa dedi ki...

Ağlarız valla. Herkes aynı şeyi düşünüyor. sonsuza kadar bizimle kalsın istiyoruz. böyle bir adam olamaz...

mbelge dedi ki...

Ben de aynı şekilde Hagi'den sonra bir yabancı futbolcuyu bu kadar seveceğimi düşünmezdim. Hep bizimle kal #19 Harry Kewell. Ömür boyu sözleşme yapalım vallaha (:

Bu arada bu röportajın dışında bir dergiye daha röportaj vermiş. 2 dergide de müthiş fotoğrafları var ve aynı zamanda pdf formatında bilgisayara indirme şansımız var iki dergiyi de. Buyrun blogumda paylaşmıştım; http://muharrembelge.blogspot.com/2009/09/our-man-in-istanbul-harry-kewell.html

Özgür Şeker dedi ki...

teşekkürler.

DEPO