Özgürcan Çaykur Rizespor'da

|

''Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan forvet oyuncusu Özgürcan Özcan'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Kulüp başkanı Halim Mete, uzun zamandır forvet arayışı içerisinde olduklarını belirterek, ''Özgürcan Özcan için transfer döneminin başından beri girişimlerimiz vardı. Forvet olarak takımda görmek istediğimiz bir numaralı isimdi. Özgürcan, Süper Lig'de bir takımda forma giymemesi halinde Çaykur Rizespor'da seve seve oynayacağını iletmişti. Yapılan görüşmelerin ardından Galatasaray ve Özgürcan Özcan ile anlaştık. Kendisini 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza kattık'' dedi.''

NTV SPOR

Bir zamanlar büyük bir çoğunluk 2005 yılında Peru´da düzenlenen Dünya Futbol Şampiyonasında yarı finalde Brezilya’ya iyi mücadele etmesine rağmen elenen ve 4. olan Abdullah Avcı yönetiminde ki 17 yaş altı milli takımımızın golcüsü.Özgürcan işte bu kaybolan jenerasyonun önemli isimlerinden biri.

Arda,Cafercan,Uğur,Oğuz,Mülayim gibi isimlerin arasından sadece 2'si şuan takımda.Özgürcan Kayseri'nin ardından Sakaryasporda harikalar yarattı.Tam gözden çıkarılmışken geçen yıl 17 golle 2.ligde en fazla gol atan 2. oyuncu oldu ve sezon sonunda tekrar Galatasaray'a döndü fakat Hollanda ve Almanya kamplarında yetersizdi.Rijkaard'ında gözüne giremeyen Özgürcan tekrar 2.lige kiralandı.Umarız Özgürcan tekrar kaybolup gitmez Rize'de başarılı olur ve Galatasaray'a yararlı olur.

2 yorum / Yorum Gönder:

akakiyeviç dedi ki...

Geçen sene çok iyi bir performans sergiledi.Aslında kadroda kalsaydı daha iyi olurdu.
Kadro rotasyonlarında kullanılırdı en azından.
Gönderilecekse de Keşke İBB veyahut Kasımpaşa'ya gönderilseydi.Hiç yoktan göz önünde bulunurdu.
Tek dileğimiz kaybolup gitmemesi.

Gala's dedi ki...

Geçen seneki en büyük çıkışı yapan oyuncumuzdu. Son şansı olduğunu düşünüyordum. İyi kullanmıştı o şansı. Ama bu sene kampta nedense tuturamadı. Pek de oynamadı. Rize iyi takım kurmuş Bu sene çıkarlar bence süper lige. Eğer Özgürcan 30 maç barajını aşar ve şampiyon olursa artık dönmemesi için hiçbir sebep yok..

DEPO