Ne Dedi? #3

|

Elano, ayrıldığı için çok üzgünüm çünkü uzun süreden beri arkadaştık. Bu karara saygım var ancak onun Manchester City projesinin önemli parçalarından biri olduğunu düşünüyordum. Onunla geçen güzel zamanları ve akşam yemeklerini özleyeceğim. Umarım Elano, yeni kulübünde çok başarılı olur.Elano'nun yeni kulübünde kral olacağına inanıyorum. City, birçok yeni transfer yaptı. Hughes ile birçok kez konuştum ve Elano hakkında iyi şeyler söyledim. Yine de bu onun ve kulübün kararı

Robinho

4 yorum / Yorum Gönder:

halk dedi ki...

kankaları ayırdık.darısı robinho'ya iyi yedek olur.:)

bawer ilgin dedi ki...

isterse o da gelebilir :)

Gala's dedi ki...

Haldun üstünelin yapamayacağı tek transfer yapmak istemediği transferdir... :))

seneye aslantepede robinho yakışır bu takıma..

Mark Hughes dedi ki...

"Elano'yu sattık çünkü..."
Manchester City teknik direktöründen açıklama! İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin teknik direktörü Mark Hughes, Galatasaray'a sattıkları Brezilyalı yıldız Elano'yu, alt yapıdan çıkan genç oyunculara kadroda yer açabilmek için sattığını söyledi.

Manchester City'nin Güney Afrika'da düzenlediği sezon öncesi hazırlık kampında alt yapı oyuncuları Vladimir Weiss ve Michael Johnson'ın performansından çok etkilenen Mark Hughes, bu iki oyuncuya A Takım'da yer verebilmek ve Elano'ya ilk 11 garantisi veremeyeceği için Brezilyalı yıldızı takımdan gönderdiğini açıkladı.

Konuyla ilgili konuşan Hughes, "Asıl gerçek olan benim Elano'ya her maçta oynayacağının garantisini veremeyecek olmam. Elano tipinde oyuncular her hafta ilk 11'de oynamak ister ve eğer oynamazsa mutsuz olurlar. Bu yıl Elano için çok önemli bir sezon. Kendisi 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda forma giymek istiyor ve takımdan ayrılması onun için en doğru tercihti" dedi.

Deneyimli teknik adam sözlerini şöyle tamamladı: "Elano'nun pozisyonunda oynayabilecek çok fazla oyuncum var. Stephan Ireland o bölgede oynuyor, sağ tarafta ise Shaun Wright-Phillips var. Daha da önemlisi genç yeteneklerimizden Vladi Weiss hazırlık kampında beni çok etkiledi. Kulüp yönetimi ile birlikte bunları düşündük ve Elano'nun takımdan ayrılmasına karar verdik."

DEPO