Galatasaray 5-0 Levadia / Tribünsel

|
Maçtan önceki gece bilet bulma arayışları sonuçsuz kalmıştı.Biletix yok,kombine kiralayan yok,fazla bilet yok,halbuki deplasman tribününde bize verileceği söylenmişti.Böylece polislerde olmayacaktı, daha çok taraftar olacaktı.Neyse maç günündeyiz yola çıktık.Ve malesef ''bilet lazım mı canım?'' diyerek gezen adamlarla muhatap olduktan sonra aldım bileti.Daha önceki maçlarda olan senkronizasyon sorunu bu maçta yoktu.Kapalı geçtiğimiz maçlara göre çok iyiydi.Alpaslan Dikmen Tribünü(Eski Açık) artık tam bir curva.Yeni Açık ise bizi şaşırtmaya devam ediyor..

TV'den nasıl geldi ses bilemem ama aralıklarla tribün coştu.Gerçekten bağrıldı.Maçtan önce blogun sağındada bulunan Peşindeyiz bestesinin ses kaydının stadda çalınması çok hoş oldu tribünler artık benimsedi ve bu beste bizim You 'll never walk alone'umuz olacak.

Ben numaralıyı ayağa kaldırma inadını hâlâ anlamıyorum.Numaralı hiç ''senden büyük köpek mi var? şerefsizsin Ahmet Çakar!' diye bağırır mı?

Genel olarak şunu söyleyebiliriz ki taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor.Kapalı eskisi gibi olmayacak biliyoruz ama yinede ''Burası kapalı herkes ayağa'' dendiğinde herkes ayağa kalkıyor ve bağırıyor.Alpaslan Dikmen tribününde baskınlığıyla tribün mükemmel bir hâl alıyor.Herkes evine mutlu döndü 2 yıl önceki Sion maçı gibi güzel bir geceydi.

Takıma gelirsek rakip ölçü olmasada şu geride bıraktığımız maçlar ve bu maça bakarsak total futbol oynanmaya başlandı.Uzun zaman sonra böylesine etkili pres gördüm diyebilirim.Leo Franco'ya maç boyunca 1-2 kez top geldi.İstatistikleri merak ediyorum.Keita şova devam ediyor Gürcan Bilgiç Keita hakkında yazma fırsatı bulamaz herhalde :) Baros'un üstünde baskı vardı siftahını yaptı bizde rahatladık oda.Gerisi gelir biliyoruz.Arda önceki maçlar kadar etkili olmasada normal karşılıyoruz.Büyücü Kewell ise her zamanki gibi.Elano'yu pek görebilme şansı bulamadık maç temposunu kazanınca oda eşlik edecektir şova. Sabri topu her aldığında homurdanmalar oldu aynı hatayı bir başkası yaptığında alkışlanıyor Sabri'ye karşı ön yargılardan kurtulmak gerekir.Seni Seviyoruz Sabri :)

7 yorum / Yorum Gönder:

halk dedi ki...

iyi bak bulmuşun, bu hafta yeni açık mucizesini yerinde tecrübe edeceğim, eski açıkdan bile çok sesleri çıkmıştı bir tezahüratta(denizli maçı-gerçekleri tarih yazar) korkmuştuk.

Gala's dedi ki...

Tribünler muhteşemdi..

arnawut dedi ki...

maç için bilet gerekirse bidahakine Bikaç gün önceden benle iletişime geç özgür. Ayarlamaya çalışırm. hem gidipte itin kopuğun pis nefesini koklamamış olursun.
hemende "tribünsel" yazılmış bu arada :D
ama eski açık'ta uA'nın konuşlandığı yerde gerçek kapalı burda tarzında tezahürat yapıldı.belliki duymamışsın. kapalı bizi tınlamadığında bu şekilde bağırdılar. hala anlaşmazlıklar var ki bu çok net ortada.
Maç sırasında kapalı ve eski açık arasında ki tezahürat yarışına çok dikkat ediyorum ve kapalının müdavimleri uA'da sorun çıkarıyorlar "sanırım"(haklılarda) bence.

halk dedi ki...

@arnawut

zaten esas hata da burada, yani kapalıdan ayrılmayan grubun kapalıdan ayrılmamak gibi bir hakkı var diye düşünüyorum, ki eski açığın fiziki şartlarıda bütün ateşli taraftarı kaldırmaya müsait değil. ben tribün gruplarının her zaman için 4 tribüne de yayılması gerektiğini düşünüyorum, tabi ateşli taraftarın genelde orta-alt ekonomik seviyeden gelmesi, atıyorum numaralıda knouşanmayı imkansız hale getiriyor. yeni açık kilit noktada esasen, eski açık zaten gittiğim 3 maçta da üstüne düşeni yaptı, bir mesele olarak gördük oraya girerken galatasaray'ın desteklenmesini, bir meseleyi çözer gibi canla başla herkes elinden geldiği desteği veriyor-bağırmaktan kusan adam var der misiniz, diyorsunuz orada durunca-

kapalı'nın da bir meselesi var, o da kapalı üst ruhunu sürdürmek ki gayet yerinde bir çaba bu, evet eski açık'ı zaman zaman tınlamıyo olabilirler, yani bizi:) lakin daha oturmuş, ve yayılmış bir tribün desteği için kapalı'ya sırt çevirmek imkansız.uzun oldu lan, bitiriyorum burada:)

Gala's dedi ki...

tribünlerde kesinlikle üstünlük kavgası yok bence. kapalıda uA yılmaz başkanı bıraktı ve orası da boş değil. ancak kapalı da uA ya karşı kesimlero olabilir, onlar yapabilir. her maç daha iyiye gidiyoruz..

Özgür Şeker dedi ki...

@ arnawut

abi zaten çok ani oldu hiç öyle bir düşünce yoktu 1 gece önce arkadaşlar geldi söyledi :) saolasın.

hadesperado dedi ki...

g. bilgiç akıtmış yine irinini...

"keita hikayesi" diyor,
hikaye sensin keita da sana girsin çok bilgiç(!)

tribünlere selam, kmlerce uzaklardan...

DEPO