Erhan Şentürk Diyarbakırspor'da.

|
Arda Turan ve Uğur Uçar'dan sonra bir türlü devamı gelmeyen, anadoluya kiraya gidip takıma hazır şekilde dönen gençler serisinde bu sene umutluyduk. Sakaryanın direnişinde büyük rol oynayan Özgürcan Özcan ve Diyarbakır'dan devamlı olumlu haberler aldığımız Erhan Şentürk dönüp A takıma girebilecek en kötü ihtimal rotasyonda yer alacak gözüyle baktığımız futbolculardı.

Erhan Şentürk; hızlı ve kıvrak bir isim..Hepimizin hatırlayacağı gibi geçen sene Sami Yen'deki Steua Buchreast maçında son dakikalarda kurtarıcı olarak sürülmüştü sahaya.. Sonra takımda düşünülmedi. Diyarbakır yolu gözüktü.O da Özgürcan gibi başarılı bir sezon geçirdi.Dönüşünde umutluyduk.Kampta da göze batmıyor değildi.Ama izlediğimiz avrupa maçlarında kendisine verilen şansı iyi kullandığı pek söylenemezdi.Ve senenin ilk kiralık giden ismi oldu. Diyarbakırsporla bir kez daha kesişti yolları.Diyarbakır'a indiğinde havaalanında 500 kişillik taraftar grubunun karşıladığı söyleniyor Erhan'ı.Başkanlarıda 10 numarayı Erhan'a vereceklerini söylemiş.İyi olacak.. Diyarbakır'ın birinci lige çıkmasında payı büyük. Forma bulup süper lig tecrübesi kazandığında seneye daha iyi bir Erhan izleyeceğimizi söyleyebiliriz herhalde..

Haydi Aslan Parçası göster kendini.Daha güçlü dön seneye..!!

Diğer bir konu ; Özgürcan Özcan.Nonda 'nın yaşının ilerlemesi ve geçen sezon gözlemlenen form düşüklüğünün ardından gönderileceği haberleri ortaya çıktı. Eğer yollanıp yerine adam alınmayacaksa altyapımızdan yetişen Özgürcan'ı orada görmek güzel olurdu.Yeterince izleyemedik.Bir fikir beyan etmek doğru olmaz son hali için.. Özellikle tobol maçında forvet üçlüsünde Yaser-Erhan-Aydın üçlüsüne şans verilirken Özgürcan'ın şans bulamaması Rijkaard'ın düşündüğü isimlerden biri olmadığınnı gözler önüne seriyor.1 sene daha Anadolu yolu gözükebilir.Gönlüm kalmasından yana ama Rijkaard üstad ne derse kabulümüzdür.


Son olarakta geçen sezon devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediye'ye 1.5 senelik kiraladığımız Oğuz Şabankay'ın çok iyi durumda olduğunu, Abdullah Avcı'nın her konuşmasında bu sene Oğuz'un forma bulacak duruma geldiğini söylediğini duyuyoruz.Gençlerle ilgili umtularımızı tavan yaptıran maçlardan biri olan Gerets dönemindeki B.Mochengladbach maçında iyi oyunuyla aklımızda kalmıştı.Başarısız geçen kiralık maceralarının ardından umarız artık kendisinden beklenen patlamayı yapar , forma şansı bulur ve seneye oda zımba gibi geri döner..

1 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

diyarbakır erhanı çok seviyor. gitmesi iyi olmuş. ayrıca oğuza çok üzülüyorum. eskişehirde çürümüştü. umarım iyi bir çıkış yapar

DEPO