Elano İmza Töreni

|
Elano fotoğraftada göründüğü gibi 9 numarayı giyecek.
Formayı efsane teknik direktör Coşkun Özarı'dan aldı.
Elano Lincoln hakkındaki soruya ''Lincoln ile tek ortak noktamız Brezilyalı olmamız. Herkesin hayata bakışı ve düşünceleri farklıdır. Lincoln hakkında fazla konuşmak istemiyorum ama ben takıma çok olumlu ve pozitif şeyler vereceğim'' şeklinde cevap verdi.
Gazetecilerin Haldun Üstünel'e ''Taraftarlar sizinle kız istemeye gidilebileceğini söylüyor ne düşünüyorsunuz'' sorusuna cevap vermemeyi tercih etti.Ve eğlenceli bir ortam oluştu :)

Devamı için aşağıdaki video'ya göz atın..



5 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

Videoyu koyman çok iyi olmuş..

Öncelikle 9 numara hayırlı olsun. Keşke Keita ile değişselerdi ama oldu artık. Beyaz font uzun zamandan sonra çok iyi oldu bence. Ben beğendim. Aslan Elanoya da çok yakıştı. Özarı'yı orda görmek müthişti. Bu uygulamna için tebrik etmek gerek yönetimi. Haldun üstünel transfer konusunda mütevazi oldu. Bu da ne kadar karakterli bir Galatasaraylı olduğunu gösteriyor. Elano gerke yabancı medya, Gerek GSTV gerekse bu törende hep kulübün büyüklüğünden dolayı seçtiğini söylüyor. Bu beni sevindirdi. Ayrıca Lincoln ile tek ortak noktalarının ülkeleri olduğunu söylemesinden büyük hakaret yoktu. Teşekkürler Elano.. Teşekkürler yönetim.. Teşekkürler Galatasaray.. Beni Galatasaraylı yapan herkeze teşekkürler..



Teşekkürler Metin Oktay, Hakan Şükür..

Teşekkürler Arda T...

adozzi21 dedi ki...

muhabirlerin Elano'ya seslenişleri mükemmeldi..arada elenor diyen bile oldu :)

tekrardan hayırlı olsun herkese bu transfer..hareketleri ve konuşmaları ile düzgün karakterli birine benziyor..sonu birine benzemesin..

Gala's dedi ki...

Elanor hikayesi Güneşte de oldu.

Geldiği gün ana sayfalarındaki haberde Elanor GALATASARAY'da yazmışlar. Haberin içeriğinde de sürekli Elanor İsmini kullanmışlar.. Spor sayfasında doğrusunu bulmuşlar ama bu olaylar Türk Spor medyasının düştüğü durumu anlatıyor.

erŞen dedi ki...

helal olsun Özgür :)
peşindeyiz Galatasaray..

İSTANBUL ULTRAS dedi ki...

cok iyi transfer yaptım yontm

DEPO