Aydın Yılmaz ve Takım Hakkında..

|

Galatasaray Taraftarı; efsane şampiyonluk 2005-2006 senesinde, oyuncusundan teknik kadrosuna o dönemde takıma emeği geçmiş herkesi ayrı bir yere koyar.Kötürüm denilen Cihan'ı , Orhan'ı ,sadece 3-2 lik beşiktaş maçıyla hatırlanan Yalçın'ı,çok konuşup antipatikliğin kitabını yazan Necati'yi,daha Sabri sağlam adamdır iyi oynar orada denilen Sabri'yi kısacası o dönem forma giyen herkesi kalbine yazmıştır taraftar..

2005-2006 sezonunun 18.haftası karlı bir Konya deplasmanında 90+3 ' te gelen ve şampiyonluğun anahtarlarından olarak lanse edilen gollerden birini atmıştı Aydın Yılmaz.Ertesinde oynanan 5-0 lık giresun kupa maçında yine güzel oyununu birde golle süslemiş, altyapıdan bir Aslan parçası daha takıma kazandırıldı diyerekten mutlu olmuştuk.Aradan geçen zamanda üstüne koyamadı Aydın , şanssız geçen Manisa macerası,İstanbul b.bde kendini buluşu , geçen sene yeni Arda olcak umutlarıyla dönüşü ama koskoca sezonun ardından akıllarda tek kalan bursa maçında, bursa kalecisi ivankov un kazmalığıyla topun kendisine çarpıp filelere gitmesi.. Bana göre gideceklerin başında geliyodu bu sene, Mehmet Güven gibi, Volkan Yaman gibi..

Hazırlık maçlarındada vasatın üstüne pek çıktığı söylenemez ama şu dün gece oynadığı oyuna, hızına , yaptığı asistlere , açtığı ortalara baktığımızda Rijkaard üstat ve tayfasının takıma neler verdiğinin canlı örneğidir Aydın.Bitti denen adam bi anda reloaded oluyor.Daha Sezer gelecek,Ufuk gelecek, bir tane daha yabancı transferi olacak deniyor.Yahu kim gidecek şu takımdan şu manzara sonrası kim gitse içimizde bi ukde kalmazmı? Rijkaard'ın işi zor, gerçekten zor. Geçen sene gol kaçırma rekorları kıran Nonda hat-rick yapıyor.Linderoth takıma dönüyor.Uğur Uçar eski günlerinden esintiler sunuyor.Keita ilk maçında şov yapıyor.Ve bunların bir sistem dahilinde olduğunu biliyoruz.Takım bugün iyi gününe geldide böyle oldu diye konuşacak adamın anlını karışlamak lazım.Umutların tavan yaptığı şu günlerde ;

Bütün aleme kafa tutarak
Saldır ulan GALATASARAY!!

4 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

aydın görünüşe bakılırsa bu senenin yıldızı olacak..

M.T dedi ki...

6 yıl sonrasında ilk kez futbol oynamaya karar verdi Aydın. Umarım devamı gelir.

Gala's dedi ki...

87 jenerasyonundan yıldız olması beklenen son adam. geri kalanlar unutuldu gitti. en azından Aydını kurtaralım o altın jenerasyondan..

erŞen dedi ki...

Rijkaard gibi bi fırsatı iyi değerlendirmesi lazım Aydın'ın

DEPO