Alpaslan'a Mektuplar... | 27 Eylül'de Satışta..

|

Danış abi kitabın çıkacağını geçtiğimiz günlerde açıkladı... Yazmaya fırsat bulamamıştım. Merakla bekliyordum. Konuya bu arada burda da değinilmiş.

Öncelikle kitaptan bahsedelim. Bildiğim kadarıyla dünyanın dört bir yanından mektuplar forumda toplanmıştı. Mahir Şanlı isimli abimiz bunları toplayıp kitaplaştıracaktı. Burada Alpaslan Abi'ye mektuplar ve onunla yaşanan olaylar anlatılacaktı. Mahir abi kitap konusunda tecrübeli. Kendisinin çıkarttığı kitaplar da vardı önceden. Yurt dışında yaşıyor. En güzel yazılar seçilip kitaplaştırıldı. 27 Eylül'de, o kara günde satışa çıkacak. Kitabı Galatasaray Store, seçkin kitapçılar ve Carrefour, Migros gibi seçkin marketlerde bulabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden, Galatasaray Store resmi sitesinden de satın alabilirsiniz. Kitabın tüm geliri Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımına aktarılacak. Bu da çok güzel bir haber. Kitaplara herkesin hücum edeceğinden hiçbir şüphem yok. Okunması ve arşivlerde saklanması gereken bir eser olacaktır. Alpaslan Abi'nin adı böylece her yerde yaşatılmaya devam edecek. Galatasaray taraftarı üstüne düşeni yapacak, gerekli hassasiyeti gösterecektir. Bunun sonucunda da uzun süre en çok satılanlar listesinde yerini alacaktır.

Bu arada şunu kesinlikle unutmayalım. Her kitap gibi bunun da korsanı çıkacaktır. Forma, atkı derken lütfen en azından bu konuda korsana yönelmeyelim. Kanıbozuklara prim vermeyelim. Bu iş para işi değil gönül işidir. Aman dikkta diyelim.

Kitapta emeği geçen ( mektup atan - derleyip toplayan - yayınlayan ) herkese teşekkürler. Kitabın abimize layık olduğuna canı gönülden inanıyorum. Keşke bu kitap hiç çıkmasa, o pankartlarının olacağı maç orada 3'lü çekebilseydin be abi. Ama biliyoruz sen hep oradasın. Her 3'lü de sesin geliyor stadın her yerine.

" teker teker geleceğiz yanına,
biz orada olacağız kolkala... "

1 yorum / Yorum Gönder:

Groza ateş, bunaltı dram ! dedi ki...

Kitabı alacağım ve her renkdaşımada haber edeceğim..Tekrardan Allah gani gani rahmet eylesin..

DEPO