Ağabeyimiz İçin | Pankart Organizasyonu

|

Alpaslan Dikmen...

Galatasaray tribünlerine adanmış bir hayat..
Sarı kırmızı geçen ama erken son bulan bir yaşam;tribünlerimizdeki birlik ve beraberliğin mimarlarından biri.

Şimdi onun bize bıraktığı mirasa,Ali Sami Yen tribünlerini,aramızdan ayrılışının 1. yıldönümünde salkım saçak Sarı-Kırmızıya boyayarak sahip çıkıyoruz.

Ağabeyimizi en sevdiği yerde;Ali Sami Yen Stadyumu’nun tribünlerinde anıyoruz.

Tüm ultrAslan alt kolları ve temsilciliklerine ÇAĞRIMIZDIR ;

Aramızdan ayrılışının sene-i devriyesinde Alpaslan Ağabeyimizi anmak,Ali Sami Yen’i salkım saçak Alpaslan Dikmen pankartlarına boğmak için Dünya’nın dört bir yanındaki ultrAslan’lardan,Alpaslan Dikmen temalı,el emeği 1 adet pankart boyamalarını istiyoruz.


ultrAslan yukarıdaki resmi açıklamayı geçtiğimiz günlerde yaptı. Pankart Organizasyonu Detayları yorumlar kısmına birazdan eklenecek. Katılmak isteyenler o bilgilere bakabilirler. Organizasyon 7. haftadaki Eskişehir maçında yapılacak. Tartan pistin ve tribünlerin Alpaslan Abi'nin vefatının 1. yılında pankarta boğulması planlanıyor. Elbette hepsi özenli olmalı. Abimiz bu tribünler için ne kadar özenli çalıştıysa o kadar özenli olmalı. Ama sadece isminin yazılıp gönderildiği pankart bile değerlendirilecek. Facebook'daki organizasyon linki burada mevcut. Umarım alnımızın akı ile bu işten çıkarız. Hadi Bismillah..

3 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

Alpaslan Ağabeyimiz İçin Pankart Organizasyonu Detayları

* Organizasyona "Ben Galatasaraylıyım" diyen Her kişi katılabilir.

* Pankartlar tamamen Alpaslan Ağabey temalı olmalıdır.

* Sarı,kırmızı,siyah ve beyazın dışında bir renk kullanmamaya özen gösterilmeli ve ağırlıklı olarak sarı kırmızı renkler kullanılmalıdır.

* Organizasyon kapsamında yapılan pankartlar,maçtan önce stad düzenlemesi yapılırken bizler tarafından tribünlere asılacaktır.Dolayısıyla yapılan pankartlar en az 1 hafta öncesinden belirteceğimiz adrese kargo yolu ile yollanmalı veyahut elden teslim edilmelidir.

* Yapılacak pankartlar kesinlikle el emeği,göz nuru olmalıdır.Gönderilen hiçbir dijital baskı o gün tribünlere asılmayacaktır.Tavsiye edilen teknikler ; Su bazlı boya,sprey boya ve yağlı boyadır.

* Pankartlar minimum 6 metrekare maksimum ise 20 metrekare olmalıdır.Tavsiye edilen ölçüler stadımızın yapısı göz önüne alındığında ; 1,5m x 4m , 1,5m x 5m , 2m x 4m , 2m x 5m , 2m x 6m , 2m x 7m , 4m x 4m , 4m x 5m’dir.Bu ölçülerin dışında daha büyük bir pankart boyamak isteyenler kesinlikle koreografi@ultraslan.com üzerinden bizimle iletişime geçmelidirler.

* Pankartlardaki imzalar kesinlikle kompozisyonun önüne geçmemelidir.Reklam kaygısı ile yapılmış pankartlar elenecektir.

* Organizasyon süresince forumlar takip edilmeli,birden fazla aynı pankart olmaması için özgünlük hususuna dikkat edilmelidir.Yine forumlarda tasarım hususunda fikir alışverişinde bulunulmalı ve tasarım konusunda deneyimi olan arkadaşlar yardımda bulunmalıdır.Pankartlar yapıldıktan sonra veyahut yapılış aşamasında fikirler forum vasıtası ile paylaşılmalı,aynı pankarttan birden fazla olmasının önüne geçilmelidir.

* Organizasyona katılan temsilciliklerimiz en az Alpaslan Ağabeyimizin Galatasaray tribünlerine gösterdiği özen kadar bu işe özen göstermeli ve ellerindeki imkanlar dahilinde Ağabeyimize yakışacak nitelikte işler çıkarmalıdırlar.


Adres bilgileri en yakın zamanda yine bu başlık vasıtası ile duyurulacaktır.

Adsız dedi ki...

organizasyona ne kadar süre var ?

Gala's dedi ki...

@ Adsız

yazdığım gibi 7. haftadaki Eskişehir maçında olacak. Yani nerden baksak 2 ay var..

DEPO