Yeni Açık Tribünde Düzenleme

|

Resimde gördüğümüz üzere yeni açık tribünün kapalı tribün tarafında çalışmalar ve yeni düzenlemeler yapılıyor.Resimde gözükene göre yeni açık tribünün geri kalan kısmı ile arasına duvar örülmüş ve kapalı alt tribün ile arasındaki tel örgüler kalkmış. Henüz inşaat halindeyken pek birşey söylemek yersiz ama ne yapıldığı konusunda az çok fikirlerimiz var. Elbette resmi olarak ne yapılacağını 1-2 gün içinde kulübün resmi organlarından öğreniriz.


Ne yapıldığı konusunda fikir yürütürsek ilk aklıma oraya rakip tribünün kaydırılması geliyor. Bu konuda elimi güçlediren en önemli olay oraya duvar örülmesi ve bizim taraftarlar ile arasının kapatılması. Bölmeye bakılırsa tam da giriş tünelinin ordan bölünmüş. Tek sıkıntı rakip takımın güvenliği olur ama akıllı uslu gelen hiç kimseye birşey olmaz. Uslu durmayan ağzına biber sürülmeyi yıllardır hakeder zaten. Aman canım banane. Güvenlik kısmını çok beğenilen emniyet mensupları halletsin. Eski açık tribünün tamamının bizim olması hayali bile çok güzel. ultrAslan kapalıyı bırakırken eski açığın kapatılması ve rakip tribünün yeni açığa alınmasını istemişti. İlk istek resmi olarak gerçekleşiyor. Bana göre 2. sinin de gerçekleşmemesi için hiçbir neden yok. Ama bu konuda olumsuz bir ihtimal de var. Eğer deplasman tribünü olsa oradaki 2 sırayı neden ayırsınlar ? Bir de oraya 1200 kişi sığacağı konusunda şüphelerim var. Belki de kapalı tarafındaki bölüm bize ayrılır, geri kalan kısıma rakip taraftar alınır. Bu daha mantıklı geliyor. Ama Eski Açık deplasman tribünü tarafında da çalışma yok. Oradan alınacak olsa arası birleştirilebilirdi.


Bir diğer ihtimal ise çocuk tribünü yapılacak söylentisi. Ama bu konuda şüphelerim var. Çünkü öyle olsa o duvar örülmezdi. Duvar belki yan taraftakiler sahaya girmesin diye örülmüş olabilir. Ayrıca bayanlara ve çocuklara % 50 indirim olacak kapalı alt tribündeki bu indirimli biletler oraya yönlendirilecek olabilir.

3. ihtimal oranın da kapalı alt tribün gibi yapılması. En altta 2 sıra bırakılmış ve arasına bir düzenek kurulmuş. Tel örgünün kalkması ve kapalı alt ile arasının açılması bu iddiamı da güçlendiriyor. Ama tel örgü çalışmada kolaylık sağlasın diye de kaldırılmış olabilir. Zaten bunun için kaldırıldıysa yenilenmesi gerekir. Çünkü eğer ilk ihtimal gerçekleşirse tel örgüler daha sağlam olmalıdır.


Forumlarda dolaşan başka söylentiye göre orası loca olacakmış. Aslantepe gecikirse orası kullanılacakmış kısa süre için. Bu konuda geç kalınsa da yapılabilir. Mantıklı ihtimallerden birisi. Aldığım bilgiye göre 11.000 $ a satılacakmış orası.

Sonuncu ihtimal engelliler tribünü olacak olması. Ama Eski Açık tribünü önünde üstü branda ile örtülmüş koltuklar olduğunu duydum. Bu duyum da bunun olamayacağını gösteriyor.

Bugün Tobol maçında ne olacağını göreceğiz. Ne olursa olsun sonuçta yeni açık önümüzdeki sene üvey evlat olmaktan bir nebze olsun kurtuluyor. Bunun son senesinde yapılacak olması keşke dedirtse de Adnan Polat yönetimini bu yönden çok seviyorum. Ne sıkıntımız varsa yavaş yavaş gideriliyor. Bu konuyu daha önce yazımızda dile getirmiştik ve umutsuzduk. Şimdi gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok.

Not: Diğer fotoğrafların linkini yorumlar kısmına 1-2 saat içinde ekleyeceğim.

5 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

http://img24.imageshack.us/img24/9899/grnt008qru.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/8841/grnt007m.jpg

http://img107.imageshack.us/img107/6904/grnt003.jpg

Özgür Şeker dedi ki...

herşey olabilir ama büyük ihtimal kapalı alt genişletiliyor.

Gala's dedi ki...

gördüğüm kadarı ile loca da olabilir

Adsız dedi ki...

36 adet loca olacakmış..

Şimdiden 6 tanesi satılmış hatta..

Localar 12'şer kişilikmiş..

GSTV

Gala's dedi ki...

Evet konu ile ilgili yazı gelecek akşama doğru. Bu arada sen uA forumdan Barış Çamurmusun ?

DEPO