Nilay Yiğit Galatasaray'da.. | Bakalım Daha Neler Göreceğiz?

|

Galatasaray Bayan Basketbol takımı yeni bir transfere daha imza attı. Geçen sezon Panküp TED Kayseri Koleji’nde oynayan Nilay Yiğit önümüzdeki sene Galatasaray forması giyecek. Milli takımda da oynayan Nilay 30 yaşında . 170 cm boyunda olan oyuncu Guard mevkiinde oynuyor. Ayrıca 56 kg ağırlığında ve 97 kez A Milli Takım forması giymiş. Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi üst düzey takımlarda forma giydi Nilay daha önce. Mihriban Oğuz transfer ile ilgili Işıl ve Yasemen Saylar'ın yanına 3. bir milli guard aldıklarını söyleyip bu mevkide çok güçlendiğimizi söylemiş. Tamam Nilay bu mevkide bu ülkedeki en iyi isimlerden birisi. Ama yalnızca bu ülkede. Bu transfer ile Işıl biraz daha dinlenme şansı bulacaktır. Ayrıca sakat olduğu dönemde büyük sıkıntı çekmeyiz. Ama bu açıklamalara bakılırsa artık o bölgeye yabancı transfer olmayacak. Bu da gösteriyorki ligde Fenerbahçe'yi yakalama şansımız olsa da Eurolig'de büyük başarılar hedeflenmiyor. Işıl zaten sakat, Nilay Avrupa'da büyük başarı hedefleyen takımın oyuncusu olamaz. Yasemen ise daha çok genç. Umarız diğer transferler yerinde olur da takım kalitesi bir nebze de olsa yukarı çıkar. Yine de Nilay bu ülke içinde iyi transferdir. Ama... Karaktere gelirsek... Bize taraftarı ile birlikte küfürler yağdıran, tribünde sövmekten çekinmediğiiz bir oyuncu aldık. Aynen Zafer Kalaycıoğlu gibi. Birçok yerde Basketbolun Tuncay Şanlı'sı olarak diye anılıyor Nilay. Hatta konu ile ilgili güzel bir fotoğraf buldum ama prensip olarak paylaşmaya uygun görmüyoruz. Zafer Kalaycıoğlu, Nilay Yiğit, Şaziye Karslı... Bakalım daha neler olacak. Nevriye de gelecek mi acaba ? Ahmet Dedehayır bize daha neler yaşatacaksın? Bakalım daha neler göreceğiz. Tebrik ediyoruz.


Diğer branşlara yönelmişken birkaç haber daha verelim dedim. Erkek Voleybol takımının yıldızlarından Ali çayır büyük ihtimal Kore’ye gidiyor. Onun yerinde Kemal oynayacak büyük ihtimal. Takımımız için bir kayıp olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca yeni pasör transferimiz olduğuna göre Krniç'in bu takımda kalmayacağı kesinleşti. Bence Krniç kalsa daha iyi olurdu ama bakalım bekleyip uyumu göreceğiz.

5 yorum / Yorum Gönder:

Özgür Şeker dedi ki...

'Bizim Sultanımız Asla Olamazsın!'Bu forma kirletilmeye devam edilmemeli.

Adsız dedi ki...

yazık tanımadığınız bir arada bulunmadığınız insanların kişilikleri ve karakterleri hakkında konuşmak çok ayıp....aileden galatasaraylıdır 55 yaşındaki babasının koskoca bir semtle tek başına mücadele veriyor zaman zaman galatasaylı olarak

Gala's dedi ki...

Birçok röpörtajında Fenerbahçeli olduğunu söylemişti. Caferağada bindirdiği hindiler babalar unutulmadı. Yüzümüze karşı ana avrat küfür ederken nerdeydi Galatasaraylılığı ? Biz Fenerbahçe değiliz. 2 söze kanıp Galatasaraylı diyemeyiz. İcraat gerek.

Özgür Şeker dedi ki...

@adsız

Bende doğuştan Real Madrid'liyim o zaman.

BOYS OF HELL dedi ki...

O forma kutsaldır dedik. Dinletemedik...!

DEPO