M.Netanya 1-4 Galatasaray

|
Elano transferi beni acayip şekilde gaza getirdi.Aldığım haz ve gaz anlatılamazdı :)
Ardından bir sürpriz daha geldi.Tam cafeye gitmek üzere evden çıkıyordum ki Burak'ın uyarısı geldi.
D-Zımbırtı'nın eski üyelerine yaptığı kıyaktan maçtan 30 dakika önce haberim oldu.Burak'ın uyarısıyla maçı evde izledim.Tekrar tekrar teşekkürler.

Maça biraz tutuk başladık.Pek şok olmasada artık alıştığımız kişisel hatalardan gelen bir gol yedik. Gol'den sonra oyuna tamamen hâkim olduk.Bomboş kalan Hakan Balta Arda'nın ortasında topu ağlara gönderdi.
2. yarı ise mükemmel oynadık. Takım biraz daha zorlasaydı tarihi bir fark bile olabilirdi.Kewell'ın iyi oyununu golle süslemesi ve Sabri'nin müthiş şutu Netanya'yı şaşkına çevirdi.Baros ise her zamanki gibi gollerine devam ediyor.

Fakat ben başka bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.Kaptan Arda olağanüstü oynuyor gerçek bir 10 numara gibi topu alışı klas pasları arkadaşlarına yarattığı pozisyonlar ile 2 maçtır bizleri büyülüyor.Duran toplarda etkili bir takım hâline geldik.Arda 3 maçta 5 asist yaptı bugün 4 gol'ün 3'ünde asisti o yaptı ve bizi büyülemeye devam edicek gibi Kaptan!

Takım olarak iyi oynadık Rijkaard'ın sistemine yavaş yavaş uyum sağlıyor takım.
Ali Sami Yen'deki maç formalite maçı oldu artık.Zaten en iyiside bu uzun zamandır rahat maç izlemek istiyorduk teşekkürler Galatasaray!..

3 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

one mınute netenya

and1905 dedi ki...

elano gelince kewell mı yedek kalacak yoksa ayhanmı en çok bunu merak ediyorum

erŞen dedi ki...

Arda Turan oleeey :)

DEPO