Jasaitis & Ebru & Krsmanovic

|
Dün Galatasaray futbol takımı Elano ile anlaşınca herkesin aklı oraya kaydı. Ama amatör şubelerde çok önemli gelişmeler yaşandı. Basketbolda da Elano çapında bir isim erkek takımına kazandırıldı. Yabancı oyuncu transferinde daha önce Darius Washington ve Radoslav Rancik ile anlaşan Galatasaray, Litvanyalı forvet Simas Jasaitis'i de renklerine bağladı. 26 Mart 1982 doğumlu Jasaitis, geçen sezon DKV Joventut formasıyla Euroleague'de 10 maçın 7'sine ilk beş başlarken 9.3 sayı - 2.8 ribaund ortalaması yakaladı. Litvanya Milli Takımı'nın da formasını giyen Jasaitis, 2005'te Lietuvos Rytas ile ULEB Cup şampiyonluğu yaşadı. Kariyeri boyunca BC Sakalai,Lietuvos Rytas,Maccabi Tel Aviv, Tau Ceramica, DKV Joventot formaları giyen yıldız oyuncu 2.02 boyunda ve kısa forvet mevkisinde oynuyor. 26 Mart 1982 doğumlu Jasaitis Avrupa'nın Cenk Akyol'u olarak gösteriliyor. Kendisine daha önceki yazımızda değinmiştik. Transfer bitince çok sevindiğimi söyleyebilirim. Bu sene çok büyük paralar harcamayan şube en önemli transferini yapmış oldu. İyi bir sistemle daha önceki senelerdeki yerimizde oluruz. Ama bu sefer daha az para harcayarak. Hayırlı Olsun. Umarız uzun yıllar forma giyer.

2. transfer haberi ise voleybol şubesinden. Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Ebru Elhan ile anlaştı. Önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek olan Ebru Elhan, smaçör mevkiinde görev yapıyor ve Türk Telekom'dan transfer edildi. 1982 doğumlu olan Ebru Elhan, 1.85 boyunda ve 70 kez milli oldu. Bu yaşta bu kadar milli formayı giymiş ligimizin üst düzey oyuncularından birisini aldık. Ülkedeki en yetenekli oyunculardan olan Ebru'yu alarak daha önceki transferlerdeki gibi vizyonumuzu göstermiş olduk. Umarız uyum sorunu yaşanmaz ve takım bu yatırımların karşılığını alır. Aynı zamanda Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Natasa Krsmanovic ile sözleşme yeniledi. Geçtiğimiz sezon da takımımızın formasını giyen Natasa Krsmanovic, 1985 doğumlu ve orta oyuncu olarak görev yapıyor. Sırbistan Milli Takımı'nın da formasını giyen Krsmanovic, milli takımı ile beraber 2006 Dünya Şampiyonası'nda bronz ve 2007 Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştı.

Şimdilik şubelerden haberler bunlar. Futbolun gölgesinde kalsada bu sene amatör şubelerde gözle görülür gelişme var. Umarız taraftarlar olarak salonları doldurur yatırımlara destek oluruz..

1 yorum / Yorum Gönder:

and1905 dedi ki...

jasaitis transferi tam isabet..

DEPO