Galatasaray Store..

|

Galatasaray Store kulübün resmi satış markası.Son 2 seneye kadar Store'da çok klasik ürünler üretiliyor,taraftar isyan ediyordu.Fakat Polat yönetiminin gelişinin ardından Galatasaray Store'da büyük bir revizyon gerçekleşti.Ürünler çeşitlendirildi,kalite arttı.Fiyatlar ise standardın biraz üstünde.

Ancak hakkını yememek lazım özellikle 07-08 sezonunda Ali Sami Yen'deki Sivas maçında yapılan kampanya beni çok mutlu huzurlu etmişti.Maç bileti 12,5 liraya satılıyor yanındada Metin Oktay Nostalji forması hediye ediliyordu.Hâla kafamı taşlara vururum o maça gidemediğim için..

Galatasaray Store 2 senedir sahiden iyi işler çıkarıyor.Metin Oktay formasının ardından bir çok iyi tasarlanmış ve kaliteli ürün çıkartıldı.Örnek olarak Jardel'in üstündeki t-shirt ve elindeki müthiş atkı yeni farkettim ki atkının arkaplanında 1908'in şampiyon kadrosu var.

Bu sezon yaptıkları yaz koleksiyonu ve atkılarıyla(yukarıdaki+peşindeyiz+Tugay Atkısı+Alpaslan Dikmen atkısı) büyük beğeni topladılar. Ancak yine aynı Store 2 sezondur büyük yanlışlar yapıyor.2 sezondur forma arkasına kullanılan berbat font ve o fontun bu sezon kırmızının üzerine siyah yazılması ben ve benim gibi bu konulara dikkat eden bir çok taraftarı çileden çıkardı.Kırmızının üzerine niçin sarı font yazılmaz niçin öylesine berbat bir font kullanılır anlamış değilim.Yeni sezon formalarında dikkat edeceğim konu ise kesinlikle bu font mevzuusu olacaktır.

Store'da dikkatimi çeken diğer bir şey ise şu son tasarlanan t-shirtlerde amblemin çok az kullanılması.Mecidiyeköydeki çadırda kulüp logolu t-shirt arar oldum.Niçin bu kadar nadir kullanıldığını anlamış değilim.Umarım yine logo değişmez.

Ayrıca hâla Metin Oktay forması arıyorum outlet vs biryerde gören olursa haberdar etsin.Keşke yine çıkarsalar.Bir mail kampanyasımı başlatsak ne yapsak?

Yeni sezonda düzgün font, güzel tasarımlar ,kulüp logolu ürünler,Metin Oktay forması ve daha cazip fiyatlar görmek dileğiyle..

5 yorum / Yorum Gönder:

halk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gala's dedi ki...

@ halk

Çubuklu metin oktay forması mı.
ilk kez sizden duyuyorum. çubuklu bizim değildir. parçalı bizimdir.

Parçalıyla Parçala!!!

halk dedi ki...

doğru diyosun.iki büyük parçayı, iki koca çubuk olarak düşündüm:).düzeltelim de adama benzesin.
kolaylıklar.

Gala's dedi ki...

:) tamam anladım. teşekkürler. nice parçalı formalarla sarı kırmızı zaferlere...

Mario Jardel dedi ki...

hey koca jardel be !! Bir zamanlar senin başını yakanlar, herşeye rağmen leblebi çekirdek gibi gol atmana mani olamayanlar şimdi hakkettikleri yerdeler için rahat olsun..

DEPO