Franc Dehne & Ashley Nemer Transferi

|





Dün GSMobile ile aldığım bu transfer haberi ile sevinmiştim. İsmini çok bilmesemde aldığım duyuma göre Bayan Voelybol Takımından sonra Erkeklerdede bombalar patlayacaktı. Hemen ardından resmi site de açıkladı bu transferi. Gerek resmi site gerek kendi araştırmalarıma göre çok iyi transfer yaptı Galatasaray. Bu haberi dün paylaşacaktım ama gündemin yoğunluğundan haber bugüne kaldı. Tam bu haberi yazarken Galatasaray TV bir transfer daha açıkladı. Sırasıyla gidelim. Dün anlaştığımız Ashley Nemer, gerçek ismini sorarsanız Ashley de Menezes Tanios Nemer 23.11.1980 doğumlu. Yani 29 yaşında. 193 cm boyunda ve 85 kilo. Mevkisi ise smaçör. Nemer geçen sene formasını giydiği Romanya’nın Tomis Constanta takımıyla, geçtiğimiz sezon Challenge Cup’da üçüncülük yaşamış. Bu kupa İzmir'de oynanmış ve ülkemizden Arkasspor şampiyon olmuştu. Dikkat çeken bir diğer bilgi ise Nemer'in bu turnuvada sayı kralı olması. Romanya takımı ile 2 kez Romanya şampiyonluğu yaşayan Ashley Nemer, 2004-2007 yılları arasında formasını giydiği Almanya’nın Friedrischafen takımıyla da 3 kez Almanya şampiyonu oldu.Ayrıca bir kez de Şampiyonlar Ligi finalinde oynadı. Kariyeri boyunca Report, UNEB, Telemig Minas, Friedrischafen, Tomis Costanta takımında oynayan Nemer çok büyük kapasitesi olan ve teknik bir oyuncu. Takıma uyum sağlar ve pasörümüzle anlaşabilirse önümüzdeki sene ligimize damga vuracaktır.

Daha önceki transferlerimizde voleybol şubesinin vizyonunun geniş olmasına sevindiğimizi söylemiştik. Bu transferde vizyonumuzu bir kez daha gösterdi.


Bir diğer transfer ise Frank Dehne. Resimden gördüğünüz oyuncu yeni pasörümüz oldu. GSTV'den geçen alt yazıda şu ifadeler yer aldı ;
"Galatasaray Alman Voleyol Erkek Milli Takımı pasörü Frank Dehne ile anlaştı." Milli bir oyuncu olması ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. Nemer hakkında pasörle uyumlu olursa çok başarılı olur demiştik. Yeni Pasörümüz Dehne oldu. Umarız son 24 saat içinde açıklanan bu iki transferimiz birbirine uyumlu olurlar. Elbette voleybol şubesi bu transferleri yaparken tüm özelliklerini iyi analiz etmiş ve bu kararı vermişlerdir. Dehne'ye geri dönersek 14 Şubat 1976 doğumlu, yani 33 yaşında çok tecrübeli bir isim olduğunu söyleyebiliriz. Dehne 2.02 boyunda ve geçen sezonu Marmi Lanza Verona takımında geçirmiş. Kariyerinde daha önce SG Rupenhorn, Post SV Berlin, SCC Berlin, Rennes Etudiants Club Volley, Lube Banca Marche Macerata, Codyeco St. Croce, Tonno Calipo Valentina, Famigliulo Corigliano ve PZU AZS Olsztyn takımlarında oynamış. 2003 yılında Almanya şampiyonluğu, 2005 yılında Cev kupası şampiyonluğu ve 2000 yılında DVV-POKAL-Sieger şampiyonluğu bulunuyor. Her iki transfer de takımımıza hayırlı olsun diyelim. Transferlerin devamını bekleyelim.

1 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun çok iyi 2 transfer yaptık..

DEPO