FC Tobol 1-1 Galatasaray

|

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki;Tribündergi'de Rijkaard'a ve oyunculara sallayanlar (saçmalayanlar) olmuş. Sırf bu maça bakarak takımı değerlendirmek kadar saçma birşey olamaz.
daha sezonun başı ve ideal kadroyla oynamıyor takımımız.Bu maç asla ölçü olamaz şimdiden klavye başından sallamayalım.Gelelim maça Galatasaray beklenmedik en azından benim beklemediğim bir kadroyla çıktı sahaya.En azından Arda ve Baros'tan herhangi birinden yararlanılabilirdi tabii Rijkaard 14-15 hafta maç yapmış rakip karşısında daha hazır oyuncuları oynatmayı tercih etti.

Konsantrasyon eksikliğinden dolayı yediğimiz erken gol rakip oyuncuların ve taraftarların şevkini arttırdı şayet Tobol'lu oyuncular balık gibi toplara atladı.Sıkıcı bir maç geçti ileriye doğru atılan her uzun topta Kazak taraftarların ''heyahuaheyahuaahşaheeay'' sesleri ne kadar heyecanlı olduklarını gösterdi oyuncuları ise onlardan beterdi.Sıkıcı maçta ortada geçen futbol ve sürekli yapılan sert fouller vardı.

İlk yarının ardından beklenen şey gerçekleşti Arda ve Baros oyuna girdi. Galatasaray bu iki oyuncunun kişisel becerileriyle biraz daha kontrollü ve sakin bir oyun oynayarak maçı bitirdi.
Aydın maçta oldukça yetersizdi kendisine verilen şansları ısrarla kullanmıyor.Yeni sezonda takımda yer edinebileceğini düşünmüyorum.

1-1 bir deplasman maçı için iyi sonuç.Her ne kadar Rıdvan Dilmen'e katılıyor gibi görünsemde Galatasaray bu maçta formasıyla oynadı. Zaten kimse olağanüstü birşey beklemiyordu. Kadrodaki değişikliklerin ardından yani 'Abiler'in gelişiyle Rijkaard'ın sisteminin takıma oturtulabileceğini düşünüyorum.Önümüzdeki maçlarda kadronunda tamamlanmasıyla daha iyi bir Galatasaray göreceğimizi umuyorum.

Yazıyı TD'de gördüğüm bir mesajla bitireyim; ''İnanıyorum ki Orkun bir gün bakışlarıyla topu çıkaracak'' :)

Ve Orkun maç içerisinde mod değiştirir...

3 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

son söz güzelmiş :)

özellikle rıdvan beni deli eti. ayrı br yazı konusu ama uğraşmaya değmez.

arnawut dedi ki...

bende dikkat ettim orkun'a bi ara fena kendinden geçti. maç içinde ayin yapan tek futbolcu sanırım orkun'dur :D

Gala's dedi ki...

evet o pozisyonu bende gördüm :) muhtemelen kazak yönetmende fark etmiş sürekli gösterdi

DEPO