Fatih İbradı-Feldkamp & Galatasaray Altyapısı

|
Galatasaray altyapısının bugünlere gelmesinde önemli rolü olan Fatih İbradı ve ekibi görevinden alınıyor?
Sadece Türkiye değil Avrupa'dada altyapı konusunda önemli isimlerden biridir Fatih İbradı.
Kulüpten gelen haberler Altyapı Menajeri Fatih İbradı'nın görevinden alındığı yolunda.
Söylentilere göre Altyapı sorumluluğuna Hollanda'dan bir ekip gelecek.Bu ekip yeni bir soluk açısından iyi olabilir fakat kan değişimi sırasında altyapı hasar görebilir.1.Terim döneminden bu yana altyapıda önemli işler çıkarttılar.Şüphesiz ki Fatih İbradı ve ekibinin bu kulüpte çok büyük emekleri vardır.Birçok yıldızın yetişmesinde payları vardır.

Henüz kulüpten yapılmış resmi bir açıklama yok ama olası muhtemel bir olay olarak değerlendirebiliriz.

Çeşitli kaynaklar Altyapı'nın başına Kalli'nin getirildiğini yazıyor habere göre;

''Takımımızda Başkan Adnan Polat'ın Kalli hayranlığı sürüyor. 1992-93 sezonunda sarı-kırmızılı takımı çalıştıran Feldkamp, 2 sezon önce de bitime 6 hafta kala ülkesine dönmüş, G.Saray, altyapı hocası Cevat Güler yönetiminde şampiyonluğa ulaşmıştı. Geçtiğimiz yıl da “Teknik danışman” sıfatıyla Skibbe varken görevlendirilen Kalli, bu kez de Başkan Adnan Polat tarafından Fatih İbralı'nın yerine altyapı sorumlusu olarak getirildi. Görevine dün başlayan kurt hoca, Tobol maçını tribünden izledi.''
DHA(Kolpa)

Ama Kalli sorulan soruya "Benim Galatasaray ile sadece gönül bağım var" cevabını vermiş.Büyük ihtimalle Hollanda'dan bir ekip gelecek ya da Fatih İbradı ve ekibi görevinde kalacak.Bekleyip göreceğiz...

5 yorum / Yorum Gönder:

Volvox dedi ki...

Yine,yeni,yeniden Kalli.

Selocan dedi ki...

Kalli gelmeyecekmiş diye biliyorum. Yazıda dediğin gibi Hollandalı ekip gelecekmiş. Şimdi yıllardır altyapıyı bu seviyelere getiren kişilerin gitmesi kötü olabilir mi acaba diye ben de üşündüm. Ama diğer yandan alt yapı hazırlayanlanların kralı Hollandalılar geliyor. Buna da üzülmem açıkçası.

Aslında konuşulması gereken bir olay da; Kulübe neler oluyor? Lucescuyu gönderen, Gerets'i şutlayan kulübün bu büyük değişimi acaba gerçek midir? Bu büyük yapılanmanın arkasında duracaklar mı? İnanmak istiyorum ama şüphelerimde yok değil.

Gala's dedi ki...

Heralanda yapılanma var. Tuvaletçiden divan üyelerine kadar.. Hatta inşallah tüzüğe kadar... Adnan Polat Yönetimi 2002 de gelse ne olurdi diye düşünmeden edemiyorum..

hadesperado dedi ki...

kalli söylenti olarak geçti sadece, doğruluğu yok diye biliyorum...

hayırlısı olsun, bu kararda F.R. ve ekibinin etkisi olmuştur mutlaka... el elden üstündür sonuçta...

Adsız dedi ki...

Çok başarılı bir blog oluşturmuşsunuz paylaşımlarınız çok güzel Drupal tasarım olarak paylaşımlarınızın devamını dileriz.

DEPO