Djersilo & Menezes & Barca & Kemal

|
Biliyoruz son günlerde çok voleybol yazısı yazmaya başladık. Görenler bizi voleybol sitesi sanacak ama biz Armanın Peşindeyiz dediğimiz için arma hakkında herşeyi burada paylaşmaya çalışıyoruz. Voleybol şubesi transfere çok hızlı girdi ve ardı ardına bombalar patlıyor. Normal transferler olsa bunları paylaşmayacağız ama hepsi kendi milli takımının oyuncusu olunca haberi es geçmek olmuyor. Bayan takımımız Türk Telekom'dan Özlem Özçelik, Vakıfbank Güneş Sigorta'dan Elif Ağca ile Deniz Hakyemez, Yeşilyurt'dan Ayça Naz İhtiyaroğlu'dan sonra Sırbistan Milli Takımının yıldız oyuncusu Ivana Djerisilo'yu renklerine kattı. Geçen sene Romanya'nın Metal Galati takımında forma giyen Sırp oyuncu Djerisilo, 2006-2007 sezonlarında Eczacıbaşı-Zentiva'da oynamıştı. 8 Ağustos 1983 Belgrad doğumlu olan Ivana, Voleybola 1995 yılında Kızılyıldız takımında başladı. 2006 Dünya Şampiyonası’nda Sırbistan-Karadağ ile dünya üçüncülüğü bulunan oyuncu, İtalya, Türkiye, İsviçre ve Romanya liglerinde çeşitli takımlarda forma giydi. Yaşı genç olması büyük avantaj. Henüz resmi olarak açıklanmadı ama transfer %100 bitti. Biz yine bu transferi resmi kaynaklardan önce açıklayarak sizi bilgilendiriyoruz. Kariyeri boyunca Kızılyıldız, Minetti Infoplus Vicenza, Eczacıbaşı, Voléro Zürich ve Metal Galaţi takımlarında oynayan İvana, 185 cm boyunda ve 72 kg ağırlığında. Smaç yüksekliği: 306 cm ve Blok yüksekliği: 291 cm olan oyuncu 69 kez milli takım forması giymiş. Böyle uzun uzun değerlendirmeler yapmak belki sizi sıkabilir ama ilgilenenler için çok önemli bir kaynak olabilir.

Bayan takımı için resmi kaynaklardan önce açıklayacağımız ama %100 anlaşma sağlanan hatta imza attırılan bir diğer oyuncu ise Valeska Dos Santos Menezes. Geçen sezonu ülkmeizde Karşıyaka'da geçiren oyuncu Brezilya milli takımında da forma giyiyor ve tam 111 kez milli olmuş. Kariyeri başarılarla dolu 33 yaşındaki oyuncu 180 cm boyunda ve 63 kg ağırlığında. Ayrıca oyuncunun smaç yüksekliği 302, blok yüksekliği ise 290 cm. 2004-2005-2006 ve 2008 World Grand Prix'de altın madalyası bulunan oyuncunun 2003 Dünya kupasında ise gümüş madalyası bulunuyor. 2005 WGCC Altın madalyasına da sahip olan oyuncu 2008 Pekin Olimpiyatlarında da şampiyon olan takımın önemli oyuncularındandı. Voleybolda bir ekol olan Brezilya gibi bir ülkenin en iyi ouyncularından birisi olması nasıl bir oyuncu aldığımızı gösteriyor. Futbolun Kaka'sı Ronaldo'su denilebilir. Kariyeri boyunca Brezilya takımlarında oynayan oyuncu sadece son dönemde Avrupa'da oynamış Ayrıca 2 turnuvada da en iyi blok ödülü bulunuyor.

Bugün açıkladığımız 3. transfer Erkek Voleybol takımından. Aslında bu transfer haberini dün almıştım ama bu transferler ile ortak yazmak istediğimden bugüne saklamıştım. Henüz resmi olarak açıklanmamıştı o zaman. Sabah kalktığımda GSMobile mesajı gönderdi ve ayrıca resmi site de açıkladı. Yine kendi milli takımının formasını giyen üst düzey bir oyuncu ile anlaştık. Oyuncunun adı Philippe Barca Cysiqu. Fransız oyuncu ülkesinin milli takım formasını 103 kez giymiş. Kulübümüzle 1 yıllık sözleşme imzalayan Barca 196 cm boyunda ve 32 yaşında. Ayrıca Erkek Voleybol takımımızda Kemal ile sözleşme yenilendi. Genç pasör çaprazı Kemal Kıvanç Elgaz 1986 doğumlu ve 200 cm boyunda. Bugün açıklanan transferlere daha öncekileri de eklersek ve bunlar iyi uyum içerisinde çalışırlarsa bu sene bayan takımı ve erkek takımında şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaraydır. Bu transferler için öncelikle Başkanımız Adnan Polat ve Voleybol şubesine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu sene taraftarlar olarak armanın olduğu heryerde olduğumuz gibi voleybol salonlarında da olmaya devam edeceğiz. Her şey için teşekkürler.

4 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

voleybolda,basketbolda busene iddalımıyız yani ben pek anlamamda ama diger branjlarda cok geri kaldık başarılı bir sene gecirebilirmiyz bu sene öyle bir ışık varmı.

Gala's dedi ki...

Aslına bakarsanız ve yazılarımızdan takip ederseniz Basketbol Erkeklerde çok büyük paralar harcadık ama bir türlü Ülker ile Efesi geçemedik. Ama bu sene daha az para ile genç isimler aldık. Yine basketbolda aynı yerlerde olacağız ama eskisi kadar para harcamadan bunu yapacağız. Bayan basketbolda bu sene şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Ayrıca bu sene Euroligede katılacağız. Voleybolda ise hem erkeklerde hem bayanlarda ligin en iyi takımlrını kurduk desek yeridir. Uyum sorunu olmazsa iyi bir sene geçireceğiz

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Gala's dedi ki...

peki zevk veriyor mu?

DEPO