Yanındayız Büyük Kaptan!

|
Bir kış günü geldin yuvana takım kötü durumdaydı, dağılmıştı önceki gün.Zamansız geldin belkide.Senin elinde sihirli değnek varmışçasına getirdiler takımın başına belki daha erken dedin kendi kendine ama Galatasaray sevginin önüne geçemedin. Bordeaux maçında müthiş bir zaferle merhaba dedin yuvandaki bekçilerine.. Sonra ne olduysa oldu takım kötü duruma geldi. Takımda oynamayan veya oynamak istemeyen futbolcuların hiç suçu yoktu sanki suçlu hep sendin kimilerinin gözünde.
Kendilerine 'yönetici' diyenlerden hiç bahsetmiyorum bile.Ama biz o kimilerinden değiliz. Kaptanım senin Galatasaray adını yukarılara taşımak adına elinden geleni yaptığını biliyoruz.
Sen kaybettiğimizde gerçekten üzülen bir teknik direktördün.Kimse senin sevginden şüphe edemez seni suçlayamaz.Biraz buruk ayrıldığın Galatasarayına er ya da geç döneceksin ve o zaman herşey daha güzel olacak.
Unutma ki; Bu taraftar seni hep sevdi ve sevmeyede devam edecek!


''Bülent Korkmaz, "Büyük Kaptan" adını kendi kendine takmamıştır. Bu ad, taraftar tarafından kendisine uygun görülmüştür.

Başına geçtiği takım kötü bir sezon geçirdi diye "Büyük Kaptan" sıfatını sorgulamak, en basit anlamıyla aymazlıktır.'' ekşisözlük alexander goygoyevic

1 yorum / Yorum Gönder:

Selocan dedi ki...

Evet belki Galatasaray için henüz hazır değildi, Guardiola gibi şanslı bir adam da değildi dünyanın en formda takımı ile çalışmaya başlamadığı kesin !! 'Hayır' da diyemedi saygısından, 25 yıl hizmet ettiği takımının ihtiyacı vardı, büyükleri çağırdı. O, sadece saygısından, hazır olmadığını bile bile geldi bu takımın başına. Keşke biraz olsun Galatasaray'ı değilde kendini düşünseydin, biraz olsun sıradan bir Galatasaraylı olsaydın B K, gelmeseydin.. Senin bu 5 aylık dönemin 25 yıllık efsaneni söndüremez. 10 sene sonra yine geleceksin ve futbolcuyken aldığın kupaları bir bir tekrar kazanacaksın, sen bu takımın evladısın hiçbirimizin olmadığı kadar !!!

DEPO