Şampiyon Galatasaray

|

Şampiyon Galatasaray!

"Galatasaray Sutopu Takımı, 2008-2009 sezonu Sutopu Deplasmanlı 1. Ligi'nde namağlup şampiyon oldu. Galatasaray, play-off final serisi üçüncü karşılaşmasında da rakibi Heybeliada Su Sporları Takımını 15-8 mağlup ederek seriyi 3-0'la bitirdi.
Galatasaray Olimpik Havuzunda oynanan play-off final serisi üçüncü karşılaşmasında Galatasaray, Heybeliada'yı 15-8 mağlup etti. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Galatasaray Sutopu Takımı, karşılaşmanın tamamında rakibinin skorolarak yanına yaklaşmasına da izin vermedi.
Yaklaşık 50 kişilik bir taraftar topluluğunun takımımızı desteklediği karşılaşmayı ayrıca Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Uygur'da izledi. Karşılaşmanın son dakikalarına tezahüratlarla giren Galatasaray Sutopu Takımı, son düdükle beraber de takım halinde havuza atladı. Havuz içerisinde teknik kadromuz ve oyuncularımız hep beraber şampiyonluğu kutladı.
2008-2009 sezonunda namağlup olarak şampiyon olan takımımız toplamda 29. kez, Türkiye Deplasmanlı Sutopu Ligi'nde ise 15. kez şampiyonluğa ulaştı."
"Galatasaray'ın Bir Spor Kulübü Olduğunu Hatırlatarak Tüm Şube Çalışanlarını ve Yönetim Kurulunu Tebrik Ediyoruz.."
İlk 11'in Değil, Armanın Peşindeyiz!!!

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO