Dr. Linderoth'a İlginç Teklif

|

Galatasaray’ımızın bir türlü iyileşmeyen İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth’a, ülkesinin 6. liginden ilginç bir transfer teklifi geldi. Sandared’de bulunan evinin yakınındaki Olsfors kulübünün Eriksdalsparken tesislerinde kendisi çalışan Dr. Linderoth çok ilginçbir olaya tanık oldu. Geldiğinde Büyük umutlarla alınmıştı. Eğer sakat olmasa umutları boşa çıkartmayacaktı. Oynadığı maçlarda bunu hemen belli etmişti. Ama sürekli sakat olmasından taraftarlarımız ona kendi aralarında Doktor Linderoth adını verdi. Lakin her haberde sağlık ekibi ile çalışmaları yürütüyordu. Kinayeli bu söz çok hoşuma gitti ve Dr. dememin sebebi budur. Neyse biz İsveç'e dönelim. Bakın neler olmuş ;
"Geçtiğimiz yıllarda IFK Göteborg’u da çalıştıran Olsfors’un teknik direktörü Reine Almqvist arabasıyla kulüp tesislerinin yanından geçerken tesislerde tek başına çalışan Linderoth’u gördü. Ancak Almqvist, 76 kez İsveç Milli Takımı forması giyen Galatasaraylı futbolcuyu tanımadı.Almqvist bunun üzerine Olsfors kulübünden bir yetkiliye haber vererek, bu futbolcuyu kadrosunda görmek istediğini söyledi.
Olsfors’lu yönetici, Almqvist gibi tanımadığı Linderoth’un yanına gitti ve transfer teklifinde bulundu. Aldığı sürpriz teklif karşısında neye uğradığını şaşıran Linderoth, uzun süredir sakat olduğunu ifade ederek, profesyonel bir takımla sözleşmesinin bulunduğunu bildirdi. Bu ilginç transfer teklifi, İsveç basınında, “Tobias’a 6. ligden teklif!” başlıklarıyla geniş yer buldu. "



Oldukça ilginç bir haber. Tam bir Karadeniz fıkrası adeta. Ayrıca sporun içinde bu kadar bulunan kişi milli takım kaptanını nasıl unutur garip geldi. Görülen o ki bizim basın sakat listesinde Linderoth'u nasıl unutuyorsa o da unutmuş. Belkide bazılarınız bu yazıyı görünce Linderoth diye sözleşmeli bir futbolcumuz olduğunu hatırlar. Bu sene gidecek gibi görünüyor Dr. Linderoth. Hak etti mi tartışılır ama ileride bir veda post'u atarız belki.

1 yorum / Yorum Gönder:

Özgür Şeker dedi ki...

Dün bir gazetede şöyle yazıyordu;

'Bir sene daha yatacak!'

bkz: bakmakla yükümlü olmak

DEPO