Öyle şeyler yaşattın ki..

|


Deplasman tribününde göründüğü daha doğrusu görünemediği kadarıyla;Arda iyi oynadı.Kewell iyi oynadı.Aslında çoğu oyuncumuz iyi oynadı.Sabri ve Baros vasatın üstüne çıkabilselerdi.Avantajı yakalabilirdik.

Hepimizin bildiği gibi derbi maçlarda 1-0 geriye düşüldüğünde çıkarmak zor oluyor o skoru.Yine de Galatasarayımız yakaladı maçı çok daha iyi oynadı rakibine göre..
Skor 2.yarı 1-1 olduktan sonra rehavete kapıldı takım.Yine daha çok pas yapıp oyunu kontrol ederken saçma gollerle mağlup olduk.Bu maçtan sonra bir kez daha 'ah Servet ah!' diyoruz.
Gol pozisyonlarını değerlendirebilsek şimdi burada ne kadar iyi futbol oynayıp kazandığımızı yazıyorduk.Bu kadar iyi oynayıp mağlup olmak koyuyor işte adama. Maalesef futbolda tarih iyi oynayanı değil skorda üstün olanı yazıyor.
Bülent Korkmaz'a yüklenenler kendilerince haklılar.Yüklenmeye devam edin. Onun takımı kurulmadı onun isteği yerine getirilmedi vs vs bir sürü bahane sayılabilir.Ama neticede o elinden geleni yaptı ama başaramadı.Futbol böyle birşey işte Servet'in bir sakatlığı ve ardından gelen üst üste başarısız sonuçlar bu hale getirdi takımı.Kim bilebilirdiki Hamburg'u eleseydik o saçma golleri yemeseydik belkide şimdi 2. UEFA kupamızla övünüp sevinirdik..Ama neyse diyoruz Bülent Korkmaz'a elinden gelen herşeyi yaptığı için teşekkür ediyoruz. (En azından kendi adıma)Şanssız zamanımızda erken geldin be kaptan!

Sen elinden geleni yaptın Galatasarayım biz senin uğruna sevindik çok zaman. Üzülürüz yine senin uğruna..

1 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

sivas sivas onlara koyalım şu bilonun suratını göreyim o bana yeter.

DEPO