Metin Oktay İÖO

|

Türkiye'nin en büyük taraftar oluşumu ultrAslan yeni bir yardım kampanyası daha başlattı. Sadece taraftar grubu olmakdan ziyade bir sivil toplum örgütü görünümünde olan ultrAslan Ankara'da bulunan bir okul için kampanyalarına devam ediyor. Okulun adı Taçsız Kral'ın adı.. Merin Oktay İlköğretim Okulu..Konu ile ilgili yetkili Danış Karakaş'ın yaptığı açıklamayı paylaşıyorum. Kardeşlerimize elimizden gelen desteği verelim.

"Hepinizin bildiği üzere altı senedir Ankara Türközü semtindeki okulumuza elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.

Bugune kadar sizlerin desteği ile birçok şey yaptık. Son olarak rahmetli Abimizin ismini verdiğimiz spor kompleksinin, taekwando salonunun açılışını, Sn.Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz,tribün büyüklerimiz ve çok sayıda gönüldaşımızla birlikte gerçekleştirdik.

Rahmetli abimizin ismini sonsuza kadar yaşatabilmek bizlere ayrı bir gurur veriyor.Hepsinden önemlisi,yüzlerce genç kardeşimizin suratlarında küçük de olsa bir tebessüm sağlayıp,onlara Galatasaray değerlerini aşılayabilmemiz bizler için manevi hazların en büyüğü.Tribün büyüklerimizin öncülüğünde,büyük Galatasaray taraftarının desteği ile Alpaslan Dikmen Spor Kompleksimizin Kalan iki salonlarını da hizmete açmayı planlıyoruz. İkinci spor salonumuz için gerekli olan malzemelerin listesini ve nakdi yardımlarınız için Okul aile birliğimizin banka hesap numarasını buradan temin edebilirsiniz.

Nakdi yardımlarda bulunan kardeşlerimiz gönderilerine ultrAslan ibaresini belirtmelerini,bu kardeslerimizin bana mail ile gönderileri hakkındaki detaylarını belirtmelerini rica ediyorum.

Büyük Galatasaray taraftarının her zaman oldugu gibi bu organizasyonumuzda da bizleri yanlız bırakmayacagından şüphemiz yok.Bu vesile ile herzaman oldugu gibi bu organizasyonda da bizlere öncü ve sınırsız destek olan tribün liderlerimize teşekkür ediyorum. Sevgili abimiz, Alpaslan Dikmen'i rahmetle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.Allah bizlere onunkinin yarısı kadar Galatasaray degerlerine hizmet edebilmemizi nasip etsin...

Yaşasın Galatasaray,

Yaşasın tam bağımsız ultrAslan...

Okulumuzun spor salonu için ihtiyaç listesi :

2 Koşu Bandı, 2 Kondisyon Bisikleti, 2 Tivistır, 1 Ağırlık Çalışma İstasyonu, 5 Tane Atlama İpi, 1 Dips , 1 Barfiks, 1 Ağırlık Sehpası, 1 Uzun Bar , 1 Kısa Bar, 1 Z bar, 4 tane Dambıl, AĞIRLIKLAR: 2x20, 4x10, 4x5, 4x1, 4x2,5, Atlama Kasası, 2 yer minderi 4 sağlık topu, 2 gülle, 2 disk Pinpon Masası

Okul aile birliği hesap numarası :

İşbankası topraklık şubesi

Şube kodu: 4227

Hesap no :363672

Danış Karakaş

uA Ankara Koordinatörü

dns1905@yahoo.com

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO