İlk Maç Bizim // 84-74

|



Galatasaray'ımız Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin ilk maçında Beşiktaş Cola Turka'yı 84-74 yenerek durumu 1-0'a getirdi. Çeyrek final serisinin ikinci maçı 18 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak. Maça gelirsek BJK hızlı girdi. 5-0 öne geçtiler ama biz pota altını çok iyi kullandık ve hemen yakalayıp öne geçtik. İki takımda savunmada kötüydü. Zaten Koray hoca maçtan önce savunma olmayacağını söylemişti. İlk periyotta Wesson ve Chatman çarpışıp sakatlanınca bu periyot sahada olamadılar. İlk periyodu 24-20 önde bitirdik. Özellikle Hosley göze hoş gelen oyun oynadı. 2. periyotda Beşiktaş alan savunması yapınca pota altında skor üretmekde zorlandık. Dış atışlara yönelince başarısız olduk ve Beşiktaş öne geçti. Ama ilk yarının sonunda iyi oyun ortaya koyarak Hosley ve Graves'ın katkısı ile 42-39 galiptik. 3. periyotda hücumda başarısız olduk ve Beşiktaş öne yeniden geçti. Skor karşılıklı değişti ve bu periyodun sonunda 54-52 önde olmayı başardık. Son periyotda etkili oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Hem içeriden hem dışarıdan başarılı olduk ve savunma direncini de artırınca maçı 84-74 kazanmasını bildik.

Galatasaray'ımız da 21 sayı – 8 ribauntla oynayan Quinton Hosley galibiyetimize büyük katkı yaparken, Antonio Graves 16 sayı, Cüneyt Erden 11 sayı – 5 asist, Dejan Milojevic de 10 sayı – 8 ribauntla mücadele etti. Serinin 2. maçında taraftarlarımız bundan daha çok ilgili olmalı. 2. maçta çok ihtiyacı olacak takımın bizlere..

2 yorum / Yorum Gönder:

Özgür Şeker dedi ki...

Tufan'ın geri dönüşü çok önemliydi.

Gala's dedi ki...

yazıda buna da değinecektim. gerçekten çok önmli. çok şanssız sakatlıklar atlattı. geri dönmesi iyi oldu. hosley yorulduğunda iyi bir alternatifimiz var artık.

DEPO