Hacettepe 2-0 Galatasaray ''Ne Desek Boş''

|

Aynen dediğim gibi ne desem boş. Neresinden tutsam diye düşünüyorum. Bir yerden tam tutuyorum elimde kalıyor. Orayı yapıştırayım derken öbür taraf kopuyor. Hasan Şaş'dan başlıyalım. Bülent Korkmaz'ın gelişi ile bulamayacağı şansları bulmaya başladı Hasan. Çok da suçlu değil. Sakatken biraz göbek yapmış o kadar. Bunu hocamız görmemiş onu hala eski Hasan sanıyor ama. Bir de maça girer girmez 30 metreden şut çekmesi yok mu. Atılan şut hanesine bir fazla yazılıyor o kadar. Ümit Karan bu sene Türkiye'ye geldiğinden beri en kötü sezonunu yaşıyor. Ama oynatılıyor inatla hala. Volkan Yaman ilk geldiğinde muhteşem bir başlangıç yapıp yerini Hakan Balta'ya bırakmıştı. Ama şimdi Orhan Ak'dan farkı kalmamış. Bana oyundan Yaser'in çıkarılıp Volkan'ın alınmasını anlatacak bir tane futbol üstadı yoktur bu dünyada. Hemde skor 0-0 iken. Bir de lig sonuncusu ile. Girmesi gereken Aydın,Alpaslan gibi gençler nerde mi? İmza günü için gitmişler Ankara'ya o kadar. Alpaslan Volkan kadar oynatılsa çokdan milli olmuştu bence. Biz en başında hatayı şurda yaptık. Skibbe'yi göndererek büyük bir projeyi harcadık. Galatasaray'da büyük değişim olduğunu eskilerden 2-3 ismin kaldığını söylüyor başkan. Skibbe dursa seneye bunlarda giderdi. Takım tamamen değişmiş olurdu. Geleceğe umutla bakardık. Ama şimdi. Eskilerden , Hasan,Ümit,Sabri oyunda.. Üçünüde istemiyor taraftar. Sabri mevkimde oynamıyorum diyip sıyrılabilir ama o kadar yıprandı ki gitmesi en hayırlısı. Ayhan dün neden yoktu bilmiyorum. Sakatsa diyecek sözüm yok. De Sanctis kendini yırtıyordu yine ama onunda günleri sayılı artık. Lincoln ve Barış sahanın en iyilerindendi itirazı olan varsa buyursun. Lincoln 4 tane asist yaptı ama hepsi de yendi forvetler tarafından. Baros'u pek göremedik etkisizdi. Kewell'daki durgunluk sürüyor. Semih Kaya'yı çok beğendim. Bu adam neden Uefa'da oynamadı sözü dönüp dolaşıp Kaptan'ın önüne gelecektir. Taraftar mı? Görevlerini yapsalar da 3 3 3 3 diye bağırmaları,Ergün Penbe diye tempo tutmaları haksızdı. Sadece rakibi alkışlayıp, stadı Metin Oktay diye inletmeleri yeterdi de artardı bile. Sene sonunda yapılacak çok iş var. Düzenli teknik direktörlük politikaları izlense bugün Uefa'da finaldaki rakibimizi bekliyor olabilirdik. Seneye kariyerli ve formda bir hoca gelmeli bu takıma. Gönlümde yatan aslan var ama olacağını sanmıyorum. Bülent Korkmaz ise kesinlikle eleştirilmemeli. O gel dendi geldi. Bunları yapacağı da belliydi. Artık hep antrenör suçlanmayacağına göre sahada koşmayan isimler, kulübün maaşlı çalışanları sorgulanmalı artık. Arda ise bu takıma şart. Onsuz bir Galatasaray izlenmiyor artık. Diğerleri de onun gibi olsa çok şey değişirdi bu sezon. Ne mi yapmalılar?

Metin Olun 10'un Gibi Oynayın yeter de artar bile...Yani yenilseniz bile formanızı sıktığınızda bardaktan boşalır gibi ter aksın.

3 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

seyircimiz de resmen fenerliler gibi oldu. çeki düzen vermeliyiz. sanırım İstanbul maça gitmemiş. ondandır. sahipsiz kalmış tribünler.

Gala's dedi ki...

Yılmaz başkan Metin Oktay Okulunda açılış sebebi ile vardı onun dışında görmedim. Maça gittilermi bilmiyorum ama yapılan yanlışlar muhakkak vardı.

Özgür Şeker dedi ki...

Yüreğine sağlık.

DEPO