Güle Güle Cassio

|
''Galatasaray'da son dönemde yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Brezilyalı futbolcu, sakatlığı bulunduğu gerekçesiyle Sivasspor maçı kadrosuna girmezken, kız arkadaşıyla birlikte İstanbul'dan ayrıldı. Atatürk Havalimanı'nda Türk Hava Yolları (THY) kontuarında check-in işlemlerini yaptıran ve Frankfurt aktarmalı olarak Brezilya'ya giden Lincoln'ün, yanında 20 adet büyük valizin olması dikkat çekti.

Valizlerin üzerinde Rio de Janeiro'ya yazılı olduğu görülürken, Lincoln, kız arkadaşı ile birlikte THY'nin 8541 sefer sayılı uçağıyla Frankfurt'a gitti. Bu arada, moralinin bozuk olduğu gözlenen Lincoln, fotoğraflarının çekilmesinden de rahatsızlık duyduğunu bildirdi. Diğer yandan, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Lincoln'ün tatilini geçirmek üzere ülkesine gittiğini, başka bir gelişmenin olmadığını kaydetti.''''


KAYNAK


Bir yaz akşamıydı.Sezonun bittiği ve transfer haberlerinin bir bir ortaya çıktığı dönemde günlerdir inanmak istediğimiz transfer gerçekleşmişti.Resmi siteyi açtığımızda sayfaları refresh ederek bekledik seni! ''Lincoln Galatasaray'da'' yazısını görmeyi bekledik hep ve en sonunda ulaştık o mutluluğa.

Kimileri senin için 'yeni Hagi' benzetmesi yaptı.Ve sen ilk oynadığın maçlarda bize kapasitenin ne kadar yüksek olduğunu gösterdin. Taraftarı coşturdun. Ancak bir Beşiktaş derbisi öncesi kadro dışı bırakıldın.Kızdın,sinirlendin belki oynamak istemedin belki sahiden sakattın. 2. yarı pek yoktun ortalarda. Şampiyonluğu getiren kritik maçlardan birinde sanırsam Gençlerbirliği deplasmanında galibiyeti getiren kritik golü attın son dakikalarda.Ardından gaza gelmiş takım ve Galatasaray ruhuyla kazanılan şampiyonluk! İlk sezonda kazandığın şampiyonluk senin şansındı.

Yazın takım çalışmalara başlarken yöneticilerle yaşadığın problem sonucu rötar yaptın Lincoln.Bu tip şeyler Türkiye'de çok büyütülür.İnsanlar çok sabırsızdır.Kayserispor ile oynadığımız süper kupa maçında 'neden ayakta duramıyor bu adam?' dedirttin bizlere.Fakat daha sonra sezona adeta şov yaparak başladın. Ve istediğin zaman neler yapabileceğini gösterdin. 1 yıl bekleyip en sonunda gerçek performansını gören taraftar seninle mutlu oldu. Senden ümidi kesmiş insanlar bile 'Lincoooln' diye bağırmaya başladı. Bu taraftar seni çok sevdi Lincoln!

İlk yarı mükemmeldin UEFA finali yolunda kumandanıydın bu takımın.Ancak ilk yarı bitti.Ve ligde kötü sonuçlar alınmaya başlandı. Skibbe'nin gönderilmesinin ardından sende bıraktın bu takımı.UEFA macerasının sona ermesinin ardından ligdede hedefi kalmayan Galatasaray'da hedef gösterildin. 2. yarı kime neden tepki gösterip oynamadın bilinmez ama kredini kendin bitirdin Lincoln.

Bu taraftar seni hep sevdi. Yolun açık olsun...

1 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

Vay be o gece sabaha kadar f5 tuşna basmaktan klavyede f5 tuşu çökmüştü...

DEPO