Galatasaray Yarı Finalde!

|

''Beko Basketbol Ligi playoff çeyrek final dördüncü maçında Beşiktaş Cola Turka'yı 115-102 yenen Galatasaray Cafe Crown, seriyi 3-1'e getirerek yarı finale yükseldi. Takımımız, yarı finalde Efes Pilsen'in rakibi oldu.

Akatlar deplasmanında çok çekişmeli geçen maç, iki kez uzatmaya gitti. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği karşılaşmada normal süre 83-83, birinci uzatma 98-98 tamamlandı. Son 5 dakikada rakibine sadece 4 sayı veren Galatasaray Cafe Crown, 17 sayı atarak yarı finale çıktı.

Galatasaray Cafe Crown'da 25 sayı - 12 ribaund ile double double yapan Hüseyin Beşok, günün yıldızlarından biriydi. Kritik basketler atan Anthony Tolliver da 21 sayı - 12 ribaund ile double double yaptı.

Rashid Atkins 22, Antonio Graves 19 sayı, Cüneyt Erden 13 asist ile galibiyete katkı sağladı. Sezon ortasında kasığından ameliyat olan Milan Gurovic, bu maç ile parkelere döndü.''

Gs Resmi Site


Dengeli giden maçta 2.yarıya iyi başlayıp 3.çeyrekte bir ara farkı 7 sayıya çıkarmamıza rağmen çeyrek sonunda skor eşitlendi.
4.çeyrekte yine iyi başladık fakat Bjk geri dönüş yaparak farkı kendi lehine çevirdi.
Maçı uzatmaya götüren takımımız iyi oynamasına rağmen savunmada yaptığı hatalardan dolayı maçın tekrar uzatmalara gitmesini engelleyemedi.Bjk ise oyunun uzaması sonucu oluşan yorgunluktan maksimum derecede etkilendi.Bench zayıf bile diyemeyeceğimiz Beşiktaş takımında bench yok adeta.Son uzatma devresinde maçı bırakan rakibe karşı 115-102 'lik skorla maçı kazanan Galatasarayımız yarı finale çıktı.

Teşekkürler Aslanlar!

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO