Galatasaray 2-1 Sivasspor

|


Sezonun son maçında tribün coşkuluydu.Bunun iki sebebi vardı.Biri Tugay'ın dönüşü diğeri ise anlaşılmaz bir Galatasaray sevgisi!
Tugay'ın maçtan önce üçlü çektirmesi iyice coşturdu taraftarı.Galatasaray'da oyunculardan bazıları tribüne bir buruk geliyordu.Bunlardan biri De Sanctis'ti.Sanctis tribüne gelerek eski açıkta öndeki kişilere sarıldı herkese el salladı bir an duygulandı.

Maç başladı Galatasaray şampiyonluk yarışında olmamanın rahatlığıyla bastırdı.Ard arda pozisyonlar yakalandı. Gol geldi daha niceleri gelebilir 35. dakikada 4-0 önde olabilirdik.
2.yarı Uğur geldi ısınmaya.Sivasspor ilk geldiğinde kalede golü buldu moral buldu.Şampiyonluğun gittiğinin farkındaydılar artık.CL için oynuyordu Sivas takımı buna rağmen golden sonra hücumda kontrataklar dışında hiçbir varlık gösteremediler.Galatasaray ise rakip sahada top çeviriyordu. 81'de Arda golü attığı golü unutamazdım. Sebebi alt paragrafda.

Gol'ün Hikayesi..

Sivasspor durumu 1-1'e getirmiş ender ataklarla sürpriz bir gol bulmaya çalışırken Galatasaray rakip ceza sahası önünde top çevirerek pozisyon arıyordu.Dakika 70 civarı yanımdaki abi ''Dakika 81 Gol Arda '' dedi.İçimden her zaman tribünde olan o saçma tahminlerdendir diyip güldüm..Galatasaray gol arıyor ataklarını sıklaştırmıştı Arda topu bir süre ayağında tuttu.Biz 'Yine şut çekicek pozisyonu bulamadık' derken bir anda vurdu.Ne olduğunu anlamadığım topu sivaslı bir futbolcu yüzünden göremediğim pozisyonda ellerin havaya Gol diye kalktığını gördüm.Yanımdaki abiye döndüm dakikaya bakıyordu.Dakika 81'di bu gole en çok o sevinmişti tahminimce. Yarı şaşkınlık yarı sevinçle havaya zıpladı :)

Avcılar Galatasarayındır!

Maçtan çıkıp son durakta inmek üzere metrobüse binen Galatasaray'lı grup yolda şampiyonluk naraları atan Beşiktaşlıları görmeyi umuyordu.Mecidiyeköy-Küçükçekmece hattı boyunca sadece 2 tane araba görünce şaşırmıştı gençler 'İnsan bi çıkar kutlar lan!?'.Metrobüsten inildiğinde ise şaşkınlık vardı yüzlerinde tamam dediler.Marmara caddesinde seviniyorlardır kesin. Marmara caddesine doğru ilerleyen grup polis'le karşılaştı. 'polis varsa sevinç vardır.Boşuna önlem almazlar' Aşağı inince gördük ki kimse yok bomboş 1 tane çocuk çıkmış bayrak sallıyor? Beşiktaşın şampiyonluk gecesinde Avcılarda kutlayan yoktu ya da Beşiktaşlı yoktu.Bir arkadaşa 'ulan biz geçen sene şampiyon olduğumuzda burda beşiktaşlı,fenerli mi gezebilirdi be?' dedim.Arkadaşımın yanıtı ise bomba oldu 'Hâla gezemiyorlar ':)

Galatasaraylı grup Nevizade Geceleri'ni söyleyerek yola devam eder...

2 yorum / Yorum Gönder:

İSTANBUL ULTRAS dedi ki...

olm çok iyiydi lan marmara'da bjklı yoktu.Galatasaraylı doluydu =)

Gala's dedi ki...

eskişehirde kutlanmadı. ezik bjk..

DEPO