Lincoln...

|



Seni severiz Lincoln ama;

Büyük kaptana el kol yapmasan pek makbule geçer..Sen kimsinde böyle bir saygısızlık yapıyorsun?
Her futbolcu oyundan çıktığına üzülür. Ve bu üzüntüyle istenmeyen tepkiler gösterebilir bu seferlik abartmamak lazım. Umarım birdaha olmaz.

Mevzuyla ilgili açıklama yapmış;

Karşılaşmadan çıkışım sırasında olan ve daha sonra konuşulan konuya açıklık getirmek istiyorum. Ben diğer bütün oyuncularda olduğu gibi hep oynamak isteyen, oynama hırsını içinde barındıran bir insanım. Hamburg maçında da sahada olmak ve takımıma daha çok bir şeyle katmak istiyordum. Dolayısıyla oyundan alınırken göstermiş olduğum reaksiyon aslında ne teknik direktörümüze ne başka birine ne takıma ne takım arkadaşlarıma yapılmış bir şeydi. Sadece o hırsın biraz dışarıya tezahürü olmuştu. Çünkü takımıma katkıda bulunmak istiyorum. Benim bir hayalim var. Gece yatıyorum sabah kalkıyorum ben bu hayalleyim. O hayal de Galatasaray’la birlikte UEFA Kupası’nı Fenerbahçe Stadı’nda kaldırmak. Oynamak istiyorum ve oynamak istediğim içinde hiçbir maçtan da çıkmak istemiyorum.


>>>Röportaj'ın Tamamı<<<

3 yorum / Yorum Gönder:

İSTANBUL ULTRAS dedi ki...

Trabzona götürülmiyeceği konuşuluyor inşallah doğru değildir
Bülent korkmaza yapmaması gereken bir hareket yaptı fakat her oyuncu zaman zaman yapar böyle şeyler abartmamak gerek

Mucoid dedi ki...

İstanbul Ultras,

Lincoln Trabzon'a gitti..Kewell ve nonda sakatlıkları sebebiyle gitmediler..

arnawut dedi ki...

bence lincoln'ün yaptığı kötü bişey yok. açıklamasını da izledim GSTV'de, kendisinin de söylediği gibi böyle bi maçta her futbolcu sahadan alındığında üzülür ve eğer bu futbolcu Lincoln ise biraz da mızmızlanır =) lafım basına, abartmamak gerek basııın =)

DEPO