İnadına Bülent Korkmaz!

|


Nerden başlasam bilmiyorum gecenin bu saatinde düşünceler girmiş kafama..Biliyorsunuz herkes ağzına geleni yazıyor Lincoln'le ilgili Bülent şöyle Bülent böyle acaba Bülent Korkmaz Galatasaray'ın evladı olmasa yabancı biri olsa takımın başında bu kadar rahat yazabilirmiyiz? Skibbe bile bu kadar eleştirilmedi...Neymiş 'Lincoln'ü küstürmüş' hadi ordan Lincoln ne kadar adam ki savunuyorsunuz Bülent Korkmaz'ın üstünde tutuyorsunuz.
Lincoln'ü seviyorduk.Ne kadar sevsekte,savunsakta anlayın artık haklı olmayacağız.Bu adam biraz düzgün bir karaktere sahip olsaydı Galatasaray'la alay etmezdi..

Şimdilerde Bülent Korkmaz istifa diyenlerimiz bile var içimizde.Daha 1 ay oldu olmadı.Sabredelim futbolcu koşmuyorsa bir ton sakat ve bakmakla yükümlü olduğumuz oyuncular varsa (Linderoth) bu adammı girsin koşsun? Tamam kabul ediyorum bazen hataları oluyor mesela Semih Kaya konusunda şans tanınmalıydı ve tanınmalıda.

Varsın bu sene Galatasaray şampiyon olmasın.Yönetim hemen B.Korkmaz'ı gönderir.He göndermezse büyük iş başarır.Bülent Korkmaz istediği takımı kurar ve yönetir kanımca aslanlar gibi de başarılı olur.
Ama biz değilmiyiz 2 günde birini götürür birini getiririz.Nasılsa babanızın oğlu Galatasaray'ın evladı sövün yerden yere vurun.

Sabredilirse başarılı olur.Bir silkelendik mi bu sene şampiyon bile olabiliriz.
Şunu da unutmayalım.En azından kaybedince sahiden üzülen bir adamdır Bülent Korkmaz!

1 yorum / Yorum Gönder:

yLdRm dedi ki...

Bülent'in gs aşkını biliyoruzda adnan polat ve ekibinin adam harcama konusundaki yetenekleri ortada.

DEPO